IRC-Galleria

Kiwwaa kiwwaa kiwwaa..Tiistai 28.11.2006 01:47

Mistähän se johtuu, et jotkut luulevat olevansa parempia, viisaampia, älykkäämpiä, hullumpia, nopeampia, voimakkaampia, suurempia, pystyvämpiä kuin muut..
Jotkut luulevat omistavansa ihmisen, toiset omistavansa kaupungin, jotkut jopa maapallon..
Ikinä ei pysty ymmärtämään, jos ihminen, jota et tunne, tulee arvostelemaan sinun tapaasi toimia tai sinun tapaasi käyttäytyä.. Mistä hän mitään tietäisi.
Vielä vaikeampaa se olisi hyväksyä läheiseltä ihmiseltä, ystävältä, mutta se olisi kuitenkin oikeutettua kritiikkiä, tunteehan hän sinut (toivottavasti, jos häntä pitää ystävänä).
Ystävien ja läheisten tehtävä on pitää sinut kiinni tässä päivässä, pitää sinut pinnalla, nostaa ylös silloin, kun tuntuu, että vajoat.
Sitä varten ystävät ovat. Ja homma toimii tietenkin vastavuoroisesti.
Kuulopuheiden perusteella en ole ikinä ketään ihmistä tuominnut yhtään mistään. Olen katsonut aina oikeudenmukaisimmaksi tutustua ihmiseen ennen kuin teen hänestä mitään johtopäätöksiä. Onneksi useimmiten ihmiset, joihin olen tutustunut, ovat olleet sen kaiken vaivan arvoisia. Mutta mukaan mahtuu toki ihmisiä, jotka olisi ollut parempi olla tuntematta. Mutta yhtä kaikki, eläköön kukin elämäänsä, parempi se on laiha sopu kuin lihava riita, tapasi mammani aina sanoa..

Kiitos kaikille rakkailleni jotka olette maailmassani :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.