IRC-Galleria

ToXiC`s_waSTeD

ToXiC`s_waSTeD

Oikeasti olen vitun oc

Blogimerkintä

« Uudempi -


Oisko täst nyt joku reilu kaks viikkoo ku ton höntsän katoin. Pakko kyl myöntää et kyl se tieks sillai... Tai siis et niinku... Emmätiä ihasama.

No joo. Mä vähän niinku odotin et se ois ollu semmost et ne ihmiset ois eläny jossai vitun viemäreis ja ollu ihan kuses ja robotit ois vaa pistäny kaikki matalaks. Ja niihän se oliki. Periaattees. Mut iha hyvää action meininkii siin loppupeleis oli eikä se juonikaa ollu vedetty nii vituiks ku mitä ehkä aluks pelkäsin.

Näyttelijäsuoritukset - no joo kyl ne siin meni. Vähä aattelin et se Batmani ei ois oikeen toiminu siin mut kyl se oli iha uskottava. Ja ne muut nyt oli jotai aika nevöhööd jannui mut ei mun mielest ainakaa mitää iha kamalaa settii ollu havaittavis. Ja ai saatana se kohta ku se rupes painii sen arskan kaa. Emmätiä oliks se jollai vitun tietokoneel saatu se nuoren arskan naama siihe mut vittu se oli siisti kohtaus. Paitsi siin vaihees ku sen naama repes ja sit se oli vaa semmone robottiturpa.

Mut kuitenki ehkä just sen kohtauksen takia ja siit syyst et ne ei onnistunu vetää sitä ihan vituiks koko leffaa ni jäi mun kirjoihin plussan puolel. Ja varmaa seki et ei mul oikeest ollu mitää isoi odotuksii ton leffan suhteen.

Nii joo se loppu oli nii vammanen et varmaa tost joku jatko-osa rahastus viel tulee. Tai siis et se loppu meni näin:

"Joo tapetaan ja räjäytetään se kaikki robotit ja se robottitehdas"
"Näin teemme"
*Robottitehdas räjähtää, 100 robottii räjähtää, 50 miljoonaa robottii ei räjähdä, ihmiset karkaa takas luoliinsa*
"Jee me onnistuttiin! Eiku vittu..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.