IRC-Galleria

ToXiC`s_waSTeD

ToXiC`s_waSTeD

Oikeasti olen vitun oc

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »


Oisko täst nyt joku reilu kaks viikkoo ku ton höntsän katoin. Pakko kyl myöntää et kyl se tieks sillai... Tai siis et niinku... Emmätiä ihasama.

No joo. Mä vähän niinku odotin et se ois ollu semmost et ne ihmiset ois eläny jossai vitun viemäreis ja ollu ihan kuses ja robotit ois vaa pistäny kaikki matalaks. Ja niihän se oliki. Periaattees. Mut iha hyvää action meininkii siin loppupeleis oli eikä se juonikaa ollu vedetty nii vituiks ku mitä ehkä aluks pelkäsin.

Näyttelijäsuoritukset - no joo kyl ne siin meni. Vähä aattelin et se Batmani ei ois oikeen toiminu siin mut kyl se oli iha uskottava. Ja ne muut nyt oli jotai aika nevöhööd jannui mut ei mun mielest ainakaa mitää iha kamalaa settii ollu havaittavis. Ja ai saatana se kohta ku se rupes painii sen arskan kaa. Emmätiä oliks se jollai vitun tietokoneel saatu se nuoren arskan naama siihe mut vittu se oli siisti kohtaus. Paitsi siin vaihees ku sen naama repes ja sit se oli vaa semmone robottiturpa.

Mut kuitenki ehkä just sen kohtauksen takia ja siit syyst et ne ei onnistunu vetää sitä ihan vituiks koko leffaa ni jäi mun kirjoihin plussan puolel. Ja varmaa seki et ei mul oikeest ollu mitää isoi odotuksii ton leffan suhteen.

Nii joo se loppu oli nii vammanen et varmaa tost joku jatko-osa rahastus viel tulee. Tai siis et se loppu meni näin:

"Joo tapetaan ja räjäytetään se kaikki robotit ja se robottitehdas"
"Näin teemme"
*Robottitehdas räjähtää, 100 robottii räjähtää, 50 miljoonaa robottii ei räjähdä, ihmiset karkaa takas luoliinsa*
"Jee me onnistuttiin! Eiku vittu..."
Nonii nyt alko hommat jo pikkasen ees toimii. Meitsi Jo iha liekeis Eka jakso takan ja ton perusteel ainaki semmost tykityst et huh huh ei muust niin välii. Toi on just se mitä sen kolmosen ois pitäny olla. Ainoo vaa et se kolmonen mokas nii vitun pahasti...

Mua alko eka tosa häirittee ku se Saara on nyt joku vitun tumma hiuksine (wat?) ja muutenki iha megakissa eikä semmone hc mamma ku siin kakkoses. Puuttu se Hämäläisen Lindan karisma ja kasaritukka. Mut äkkiiks siihe kerkes tottuu. Se Joni sentää oli johonki suuntaan saman mallinen. Ja ainoo downside mitä nyt jo voi aavistaa on sen Jonin suhde (romanttinen/eroottinen your call) siihe vitun robotti ämmään. "Im different now. I can has feelings John" Voi vittu mitä siitäki seuraa. Mut eikai sitä kaikkee voi saada yhdel kertaa. Tai kuka sitä tietää (paitsi ne apinat ketkä on kattonu tostaki sarjast 4 ja puol tuotantokaut jo vuos sit ennen ku sen mainokset alko ees suomes ja tulee nyt avautuu mulle "minä tiedän!" ja pilaa kaiken) ehkä se robotti pysyy vaa robottina ja tappaa ne kaikki muut ja se Joni jää yksinäiseks. Toivotaan.

Mut the conclusion on se et ihan vitun ygöne ja mä ainaki oon aivan saatanan liekeis ens viikkoon asti.

Class dismissed.
- No vaimoille täytyy sanoo et ne on kauniita. Myös sillon vaik ne näyttäs pakettiautoilta.

Samu 10 v.

Hahah ei oo totta :DKeskiviikko 09.01.2008 06:09

I was driving home from work, and decided I needed to stop in a convenience store for some basic necessities. The clerk was at the counter, reading a magazine, so he didn't notice when two large black men grabbed me as got out of my car, and pulled me into the alley behind the store. They held a knife to my throat and gagged me, as they ripped off my pants. For anyone, this would be somewhat unnerving, but I, a straight male, did not want my ass cherry popped. So I started to struggle, and screamed. And between you and me, something amazing happened... and now I can talk to animals! It's really cool, but totally secret. And you know what? Life's never been the same.
Siis nyt täytyy miettii sillee et "oikeest mitä vittuu"

Onk mittää järkee? ei vitus.

Itte säästin tota leffaa katottavaks joku kolme vuot ja nyt ku näin sen ni ei jumalauta mitä paskaa. eka aattelin et no kyl se voi olla iha jees ku porukat on jottai semmost vihjaillu. se eka ja toka kolahti iha tost vaa. se vitun kuumottava meininki mikä siin ekas oli ja sit ne kaikki seikkailut ja kikkailut siin tokas. ja ne musat ei vittu ne oli tykit niis. mut sit toi kolone... oliks mitää järkee ees tehä. ei mitää järkevää juonta itte en meinaa tajunnu yhtää mitää. jottai ne menee siel ja äctiön äctiön pow pow. maksanu varmaa joku sata miljoonaa tehä toi ja lopputulos on yhtä tyhjän kans. näyttelijät iha päi vittuu... ois se edi furlong lähteny toho messii ni ois aika pal muuttanu tilannet. ja ois kirjottanu tota kässärii kauemmin ku se 10 minsaa. ja ne musat oli iha vitun laimeet ja arskan iha järjettömät läpät "she'll be back" ja "i'm back" vittu et on hauskaa melkee naama repes. ei siin trilogias must oo pakko olla kolmee osaa. ei ainakaa jos se kolmas on iha paska. ite ihmettelen et kui vitus ne sillo pystys tekee siit kagosest niinki hyvän ku mitä se on. oikeest.

Kesäkissa 2006Tiistai 18.07.2006 04:16

Kesäkissa 2006 skaba käynnistyy!

Ota osaa pohjoismaiden suurimpaan tapahtumaan! Jätä hakemus ja koita onneasi! Huippu huonot palkinnot ja lohdutuspalkinnot!

Ole hyvä ja jätä avoin hakemuksesi nyt!

Voittajat julkistetaan jos hakemuksia tulee.

Huom. Myös miehet saavat osallistua, mikäli tuntevat olonsa kissamaiseksi.

Ps. Luethan säännöt ennen hakemuksesi laittamista.
« Uudemmat - Vanhemmat »