IRC-Galleria

TwoDogs

TwoDogs

Rautakauppa rulez!

Ei enää valoa tunnelin päässäPerjantai 20.11.2009 21:29

Laman vuoksi ja energiakustannusten säästämiseksi valo tunnelin suulla sammutetaan.


Terveisin,

Jumala

Ei epäkohtiaKeskiviikko 28.10.2009 13:50

Eläinlääkäri tuli ja meni. Istui 15min olohuoneessa koiria rapsutellen ja jutusteltiin eläinsuojeluilmoituksen syystä, sekä vähän muustakin. Koiran kuulemma kilttejä ja hyvin hoidettuja, ei epäkohtia. :D Empä miä mitään kahvia yms. saanu tarjottua, kun takki päällä istui ja tuntui kiirus olevan. Olis mulla ollu tuoretta pullaa ja karjalanpiirakoitakin... Eläinlääkäri tuntui onneksi hyvin ymmärtävän, että jotkut koirat vaan vaati hieman kovempaa kurinpalautusta.

Eläinsuojelutarkastus! WTF!!!???Lauantai 24.10.2009 14:49

Pääsin eilen töistä kolmelta ja olin kotona siinä 15 yli. Kummastelin, kun Zeran pallo oli nostettu suoraan ulko-oven eteen kynnykselle. Se olikin siinä painona joillekin papereille. Mukana oli jokin Maa- ja metsätalousministeriön propagandavihkonen koiranpidosta lemmikinä, sekä käsin kirjoitettu "kirje":

"Hei!

Kävimme oven takana koputtamassa 23.10.2009 klo. 14.00 tarkoituksena tehdä eläinsuojelutarkastus koskien koirien pitoa.
Ottakaa yhteyttä virka-aikana (ma-pe klo. 8-16) mahdollisimman pian kaupungineläinlääkäriin puh.nro. 016 3560288.

Terveisin kapungineläinläkärit Päivi Riskilä ja Pauliina Meri"


Ei oikeesti. Mitä vittua!?! Pikkasen iski shokki ja järkytys. Ensimmäisenä itkin sohvalla ja soitin miehelle. Ahistaa tämmönen paska, vaikka tiedän ettei ole huolta kun meidän koirista kyllä pidetään huolta. Koitin soittaa sinne silloin heti, mutta siellä oli vain vastaaja. Maanantaihin pitää tässä vitutuksessa kärvistellä, soitan sitte heti kahdeksalta kun alkaa puhelinvarausaika. VITTU! Hyvin alko viikonloppu.

Zera mulahti jäihin!Lauantai 03.10.2009 16:03

Ollaan täällä Posiolla anoppilassa viettämässä viikonloppua. Lähettiin miehen siskontytön kanssa lenkittämään koiria ja laskettiin ne irti tuolla yhdellä lyhyellä metsäpätkällä. Siinä vieressä oli Posiojärven lahdenpoukama, mikä oli jo vähän riitteessä. Zera mennä tassutteli sinne jäälle ja ritinä kuului meille rannalle asti. Huutelin Zeraa tulemaan pois sieltä ja juuri kun koira kääntyi ympäri, niin räsähti. Sinne se lumpsahti jäihin n.20m rannasta. Joutui etutassuilla rikkomaan jäätä pala palalta päästäkseen takasin rantaan. Ei se koira vaikuttanu mitenkään panikoivan, vaikka välissä joutui ihan huilaamaankin. Itsellä sydäntä kylmäsi ja pelkäsin että pitää soittaa jo apujoukkoja autolla hakemaan meidät, että jos miä menen sen sieltä kahlaamalla pelastamaan.

Zera on nyt märkä ja väsynyt, pieniä haavoja jaloissa, muttei mitään vakavaa.

Loppu hyvin kaikki hyvin.

Meidän rakkien seksiseikkailu!!!Torstai 16.07.2009 09:58

Zera (leikattu narttu) näytti juoksunmerkkejä viikonloppuna. En sitten tyhmänä reagoinut siihen mitenkään. Maanantaina kun tulin 8 tunnin työpäivän jälkeen kotiin, oli koko kämppä veressä ja Jäppinen (eli meidän Mishka, leikattu uros) makas kipeänä pedilllään. Lerssi 4cm ulkona, paksuna ja kirkuvan punaisena. Näin käyny muutaman kerran ennenkin ja meinasin, että ajan kanssa menee takasin nahan sisälle.

Tulee tiistai, lerssi entisellään. Mishka niin kipeä ettei paskalle taivu ja makuulle meno hankalaa.

Keskiviikko aamuna tilanne sama. Huoli kasvaa. Soitan meidän eläinlääkärille jos olisi jotain kotikonsteja vaivan hoitamiseen. Eläinlääkärimme kuitenkin sitten sanoo, että kuolion vaara melko suuri, koska ollut noin jo useamman päivän. APUA!!! Meikäläinen paniikkiin, itkeä tihrustan jo että koira joudutaan lopettamaan yms. Maanantaista asti olin ollut huolissaan, mutta tämä oli kyllä multi-huipentuma.

Eläinlääkäri sanoi, että se nahka tarvitsee pikaisesti viiltää auki ja penis saada nahan sisälle. Sanoin yrittäväni soittaa paikallisille eläinlääkäreille, että pääsisin nopeammin, kun tämä meidän lääkäri on 100km päässä. Eipä täkäläiset yksityisen klinikan lääkärit ole ennen moista operaatiota tehneet, olivat joskus kyllä kuulleet siitä, yleensä kuulemma vain määrävät nesteenpoistajia ja kipulääkkeet. Kysyin onko paikkakunnan muut yksit.lääkärit paikalla, että hyövääkö niille soittaa. Yksi lomalla ja yksi ties missä ja vastaanotto vasta ensi tiistaina auki. Eipä paljon lohduta. Soitin kuitenkin vielä paikkakunnan kunnaneläinlääkärille, jotka lupasivat huomiselle (tänään torstaina) klo. 12 ajan, hekään eivät moista leikkausta ennen tehneet, mutta lupasivat yrittää ja että puhelimella saisivat jostain neuvoja. HUH, HUH!

Soitin sitten takaisin meidän omalle eläinlääkärille (Pellon kunnan ellä) ja kysyin voidaanko tulla sinne jo tänään (eilen). Neljältä lähdettiin iltapäivällä ajelemaan Pelloon ja klo.17.30 oli sovittu aika. Mishkalle nukutus niskaan ja operaatiopöydälle. Jollain liukasteella eläinlääkäri sai manipuloitua nahan paikalleen, sanoi nahan olleen jumissa karvoista!!! Sheivasi pippelin paljaaksi ja sitten leikkasi esinahkaan suuremman viillon, jotta vastaavaa ei kävisi uudestaan ja tikkasi suonia yms. Ongelma johtui siis niistä saatanan karvoista ja ilmeisesti liian pienestä esinahasta.Kuoliota ei onneksi ollut, mutta mikäli olisi ollut, niin olisi pitänyt poistaa kuollut osa ja rakentaa peniksen pää uudelleen. Kuulemma ihan toimiva pissavärkki olisi ollut silloinkin. Leikkaus ilmeisesti onnistunut ja vehje kuin uusi. Lasku 97€. Sai penisilliiniä ja nesteenpoistajaa piikkinä, sekä sitten kotiinviemisiksi nesteenpoistajia, antibiootteja ja kipulääkkeet.

Mishka on tuomittu kylpyhuoneseen arestiin varmaankin n. viikoksi, kun nesteenpoistajan pistää pissan virtaamaan ja täytyyhän tuo horoperse narttu pitää erossa raasusta pojasta.

Kuvassa Mishka vetää sikeitä autossa. Herätystä ei annettu ja poitsu oli kunnolla hereillä vasta tänä aamuna. Toivottavasti mitään komplikaatiota ei tule ja toipuminen on nopeeta.

... kuin myös kyynärvarsi.Torstai 02.07.2009 21:48

Polveni on iloisen kirjava...Torstai 02.07.2009 21:32

Viikko sitten perjantaina...Torstai 02.07.2009 21:28

kaaduin lenkillä, kompastuin Karinrakan kivikossa. :/

AUTS!!! Ei ollu kovin kivaa. Oikean jalan polvi näytti silloin tältä. Sattui myös oikeaan kyynärvarteen, sekä vasempaan ranteeseen.

Meidän lenkki-metsäTorstai 02.07.2009 21:22

Tämmösessä maastossa lenkkeillään melkein joka päivä. :)