IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

UDO DIRKSCHNEIDER!Maanantai 07.05.2007 15:40

Udo Dirkschneider on kyllä kummallinen kaveri!!.. Tämä "heavymetallin aku ankka" on tehnyt 70 luvun lopulta asti käytännössä samanlaista musiikkia aivan saatanasti, juurikaan uudistumatta! ..Takana on 10 Acceptin studiolevyä, 11 U.D.O.:n studiolevyä jotka ovat vieläpä kaiken lisäksi julkaistu suht tiheässä tahdissa.
Uusinta levyä, joka julkaistaan nyt tässä kuussa, olen kuunnellut ja EI SAATANA! Niin rautainen levy kuin vain olla voi.. U.D.O.:n levyt ovat viime vuosina muuttuneet kokoajan tiukemmiksi soitannollisesti ja suht mielenkiintoisia kokeiluja on mukaan otettu paljon - siltikään perusidea ei ole kadonnut mihinkään.. Ehkä tähän pirteyteen osaltaan vaikuttaa se että porukkaa on vaihtunut vuosien varrella jonkin verran, Udoa lukuunottamatta tietenkin, mutta SILTI!! Montakohan keskitempoista beatkomppi/kitarajyräkappaletta tämän hepun tuotannosta löytyy?.. aivan saatanasti!

Käsittämättömintä on se ettei ideat tunnu vain loppuvan ja että joka levyllä bändi kuulostaa elinvoimaisemmalta.. eihän tätä enää kauan voi jatkua kun mies on aika tasan tarkkaan 55 vuotias,mutta aina se vain yllättää, tekemällä sen "saman levyn" aina vain paremmin!.. Monta vanhaa bändiä on tehnyt comebackkeja jatekevät reunion levyjä ja muuta vastaavaa, mutta Udo on tehnyt hommaa käytännössä tauotta! - muutamaa sydänkohtausta lukuunottamatta :D

..ja niinhän ne puhuvat ettei udo koskaan viihdy studiossa vaan tekee levyjä vain siksi että pääsee keikkailemaan - kummallista tosin,että mies ei tästäkään huolimatta sorru 8-9 kappaleen levyihin,vaan käytännössä kaikilla levyillä on 10-15 kappaletta bonuksineen.. Hassu ristiriita!


..mutta ei perkele tulihan vähän ääneen ihmeteltyä ja avauduttua :D
http://youtube.com/watch?v=Z91cq97FEfc ..tässä maistiainen uudelta levyltä - todetkaapa itse, löytyykö väsyneisyyttä/turhautumista??

HAIL UDO HAIL!!!!!..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.