IRC-Galleria

Hohhoijakkaa....ku ei oo saanu....kaa...Sunnuntai 08.01.2006 19:02

Olipas taas harvinaisen tylsä viikonloppu. Ja loppiaisen takia vielä pidennetty sellanen...Onneksi huomenna on jo maanantai. Jotain tekemistä kun on töitä.
En voi kattoo videoitakaan kun kuva ei jostain syystä näy. Oon hakenu kanavan jo parikin kertaa uudestaa ja sörkkiny johtoja, mut mikään ei tehoa...Aivan sama.
Tällä viikolla pitäs käydä Hesyllä, viemäs vanhoja peitteitä ja muuta kamaa hylätyille eläimille. Mut mulla ei oikein tahdo olla mitään ylimäärästä. Pitää kai vielä käydä tonkimassa varastosta jos jotain löytys. Yks viltti on ainaki lähdössä....Veisin sinne Jymin vanhoja leluja, mut se voi loukkaantuu verisesti.. Ne on sen vauvoja...=)
Ens viikonlopuks vois suunnitella vaikka isän luona käyntiä...mut seki tietty on taas jossain palmun alla niinku viimeksi kun soitin....no katotaas sitä sitte. Voi olla että en jaksa lähtee ajeleen mihinkään perjantaina. Torstaina kun on lätkämatsi!!!
KÄRPÄT-HIFK!!!!!!
Ja Annan kaa otetaan pari bissee....=) Perjantaina on töitä, mutta ilmotin jo viime viikolla työkavereille et en sitten aja. Voi olla heikohko happi.=)
Pari bissee vaan...ei siinä paljoo erätauolla ehi vetää....hmm....Niitä erätaukoja vois lisätä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.