IRC-Galleria

Mä en kuollukaan!Keskiviikko 22.08.2007 12:14

Eilen illalla tuntu ihan sille. Kun tipahdin ekaa kertaa oman kopukan selästä. Suoraan kylelleen josta pomppasin selälleen. Onneks nurtsille. Kaikki ilmat lähti pihalle, yritin pihistä siinä jotain ja ihmettelin vaan...No, ei muutaku uuestaan selkään ja menoks. Illalla en jaksanu edes käsiä nostaa ylös, vieläki on vähän hankalaa. Ei oo voimia. Mutta kättä ei enää särje, ja niskatki on ihan kunnossa. Illalla vähän jumitti, ei saanu päätä ylös tyynystä.=)
Niin että ostakaa mulle ne kärrit....=D=D=D

Wehee!Tiistai 21.08.2007 20:32

Kävin eilen pomppiksen kanssa ajelemassa Siirillä. Ja oli ihan helllvetin hauskaa! Mentiin tosi lujaa välillä ja Siirikin tykkäsi ihan selvästi.=) Puoltoista tuntia me hilluttiin raviradalla. Ostaskohan joku mulle omat kärryt ja valjaat? Kukaan? Eikö?Kö? Täällä on niin nihilististä porukkaa et ajohommat varmaan jää minimiin.
No, mennään sitten ratsain, kärrejä odotellessa.=)

Katkerat TutoritTorstai 16.08.2007 23:09

Ulla ja Sanna

AaAaah!Tiistai 14.08.2007 01:09

Perseeseen sattuuuuu!!! 4 tuntia hevosen seläsä!!!

Hih2Torstai 09.08.2007 02:26

Voi kun oli kivaa. Taas ratsastaa. Kun on oma hevonen. Joka oli tällä kertaa niin kiltisti. Tai ainahan se kyllä on ollu. Mutta tänään ihan extranätisti meni. Tykkään siitä.<3
Huomenna tulee vieraita, tooosi kaukaa. Olisin yllättäny Herra Putkella, mut se on lääkärissä.
Niin tosiaan. Perjantaina pääsen taas pitkästä aikaa ihmisten ilmoille. Baarireissua pukkaa. Kemiin kanske.=)

LomallaMaanantai 06.08.2007 02:05

Vielä olis toinen viikko lomaa päivystyksestä. Oli outoa olla äitin luona tekemättä mitään. Kävin mökillä, poimin vähän mustikoita, saunoin, ja nukuin joka päivä päikkärit. Eilen jäi väliin kun olin Oulussa Hansulia katsomassa.=)
Nyt pääsen omaan sänkyyn nukkumaan. Viikon oon kärsiny patjalla lattialla...
Netin sanoin irti, käydään koululla netissä sitten. Liian kallista mun vähäseen käyttöön verrattuna...
Mutta nyt, peiton alle.=)

HihTiistai 24.07.2007 14:35

Eilen kävin ensimmäistä kertaa ratsastamassa Siirillä. Hieman jännitti, mutta kun selkään pääsin kaikki oli hyvin. Lähettiin sitten,Topi vanavedessä "köpötteleen" tietä pitkin. Topsulla oli vaikeuksia pysyä Siirin perässä, se meni niin tohkeissaan eteenpäin. =) Kaikki pienetkin tiet piti katsoa minne ne menee ja kaikkee suurta ihmeteltävää riitti paluumatkallekin, vaikka oli ihan just se sama tie.=)
Topi välillä ravasi edelläkin, mutta eipä Siiri siitä paljon mitään sanonu. Ei saanu hepulia. Meni ihan sitä vauhtia kun itse halusin. Kyllä se sitten innostu sen verran et vähän ravattiin, kun en kauheesti estelly. Ihan hyvä ravi oli, mutta siitä toisesta askellajista en tiedä, laukkaa se ei ollu. Mut tosi pehmyt ja kiva istua kyydissä, ei pompottanu yhtään.=)
Ja vaika Topi jatko ravia eteenpäin kun mä halusin jo hidastaa, Siiri totteli. Ei edes yrittäny mennä kovempaa. Topista olis ollu kivaa ottaa kisa.=) Ehkä joku päivä sitten..;)
Tänään olisi suunnitteilla tulla koululle hieman hyppeleen. Sunnuntaina kun olisi hyppelykisat ja sinne pitäis mennä.=) Katsotaan josko Siirilläkin kokeilisi jotain puomeja. Saa nähdä mitä se tästä kaikesta sanoo, outo paikka ja ihme aitaus...=)

Wehee!Perjantai 20.07.2007 15:03

Siiri tulee kotiin.=)

Kesä on kivaSunnuntai 08.07.2007 00:06

Kävin Ivalossa.
Ostin hevosen.
=)=)=)=)=)=)

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.07.2007 21:32

Mun varpaat haisee