IRC-Galleria

IhanaaLauantai 25.03.2006 21:42

Kävin tänään ratsastamassa ensimmäistä kertaa...ikinä!
Heräsin aamulla hyvissä ajoin, että ehdin hyvissä ajoin paikan päälle. No, kun kello näytti varttia vaille yksitoista alko verenpaine nousta. Tallilla oli oltava 11.30 ja maastoon piti lähteä klo 12. Kaahasin Shellille tankille ja kassajonossa jo hieroin epätoivosena naamaa ku ihmiset ei osannu päättää mitä lottoa ottaa....Ajoin täyttä Espoon Kauklahtea kohti kehä kolmosta ja toivoin ettei tuu poliiseja vastaan...Tietenki ajoin yhden kerran harhaan ja löysin itteni jostain helvetin golfkentältä. Ja koko matkan ajan manasin sitä että piti kiireellä etsiä outo paikka kun olin menossa rentoutumaan ja pitämään hauskaa...
No, onnekseni löysin tallille ja vielä ihan ajoissa.

Pihassa mua tervehti ensimmäisenä karvaturri. Tallin koira. Ja auton jätin omituisimman näkösen ikinä, lehmän viereen ja painelin sisälle talliin. Olin ihan pihalla. Kukaan ei kysyny mitä mä haluan ja millä asialla oon. Enhä mä tienny mitä tehdä. Kattelin siinä sitten sitä touhua ja rapsuttelin paria hevosta. Islanninhevosia. =)
Sit uskalsin jo kysyy et mitä mun pitää tehdä kun oon tulossa ratsastaan ja oon ensimmäistä kertaa koko paikassa.

Sit alko tapahtuun. Mä sain hevosen, Kurren, ja menin harjaileen sitä sen pilttuuseen. Voi että se oli pieni.=) Ei mitään sellaista mihin olin tottunu penskana ku ravitallilla kävin joskus heppoja harjailemassa.
Sit mulle tuotiin satula ja suitset. Mua onneksi autettiin koko ajan kun enhän mä niistä tajunnu mitään...
Kurre testas mua jo siellä pihalla, yritti lähtee etsiin syömistä. Mut mä sanoin sille et "Mulla on kotona samanlainen jästipää, et turha yrittää." Tarkoitin tietenki omaa koiraa...eihän mulla hevosta kotona ole.=)
Kurre on kuulema sellainen et kun se huomaa et selässä on kokematon ratsastaja, se lakkaa yrittämästä.=) Se on laiska.=)

Kiipesin sitte selkään ja jalustimia sai laskee rutkasti alaspäin kun mulla on niin pitkät jalat...Hieman hirvitti kun yksi tyttö toi mulle raipan. Sitä sai kuulema käyttää Kurreen kovastikin...Päätin et en käytä...

No, sitte lähettiin polkua pitkin metsään. Ilma oli ku morsian.=) Tosi hyvä ilma sattu mun uuden harrastuksen kunniaksi. Mentiin käyntiä jonkun matkaa ja sitte iski järkytys. RAVIA!
Ei helvetti!! Mä olin tikahtua nauruun ja heiluin ja hytkyin Kurren kyydissä. Sain koottuu itteni et en enää nauranu niin paljon, enkä ees pomppinu...pahasti.=)
Tässä vaiheessa sit oltiin jo jouduttu viimeisiksi kun hevonen joka tuli viimeisenä päätti laittaa pakin päälle ja peruutti puskaan. Se ei halunnu olla viimenen joten mut ja Kurre laitettiin jonon hännille. Ei mua haitannu. Eipä kukaan nähny miten mä vedin.=)

Sitte mentiin tölttiä. Tai jotain....muut taisi mennä tölttiä, mutta mä en tiedä mitä me mentiin. Luulen että se oli ravia.=) Koska en osaa antaa oikeita ohjeita vaikka mulle neuvottiinkin. Luupää(t).
Hehe, muut oli menny jopa laukkaa jossain vaiheessa, meki pari askelta mut aina Kurre veti raviksi. Mutta sit lopulta se onnistu! MENTIIN LAUKKAA!! Ja se oli aivan mahtavaa!!!!
Ennen kun palattiin tallille, otettiin jalustimet irti. Luoja että tuntu jaloissa hyvälle. En mä tajunnu et jalat jännittää niin paljon. Ja mun perse. Au. Pitää laskee päiviä kuinka kauan se on kipee.=)

Tunnin loputtua sain viedä Kurren takasin pilttuuseen ja riisua siltä satulan ja suitset. Ja vein sille ruoka-annoksen. Se ehti tunkee päänsä sinne vatiin ennenku tajusin mitään.=) Ahmatti.=)

En sitten harjannu Kurree enää kun seuraava oli sillä jo lähdössä hetken päästä. Ja sitä paitsi se piehtaroi siellä pilttuussa ja oli yltä päältä purussa. Et onnea vaan seuraavalle.=)

Toivottavasti pääsen pian uudestaan. Se Tarja joka veti meidän ryhmää sano et mä saan tulla seukilla kerralla sen perään et se opettaa mulle miten niitä avuja annetaan. Kun se ei ollu tajunnu et en oo ratsastanu ikinä kunnolla. No, vika mussa, en kai sanonu sitä niin selvästi.=) Mutta pääasia et tunti meni hyvin. Oli Tarja välillä kattonu miten mä tuun, koska se sano et olin ollu niin söpön näkönen ku olin tullu ravia Kurren kans ja mun letit oli pomppinu samaan tahtiin.=)

Ehkä sitten mäki pääsen tölttäämään kunnolla. Kun en tosissaan tiedä meninkö sitä vai en.=) Onneksi siinä satulassa oli kauhukahva. En mä muuten ois pysyny kyydissä.=)
Pitkästä aikaa oli niin kivaa.=)

Vitsit mä ooooon hyvä!!!Lauantai 18.03.2006 21:35

Hahaaa! Vaihdoin tänään ihan itse turvavyön autoon, eikä menny ku puoli tuntia!=)
Tekniikan ihmelapsi.=)
Joten tervetuloa mun turvalliseen kyytiin.=)

Olin tänään parisen tuntia töissäkin. Otin Ukkelin mukaan ettei se suutu. Kun lupasin olla vaan sitä koko viikonlopun, en muita.=) Nyt se on ollu koko päivän kylkiasennossa...Rassukka väsähti kun piti matkustaa bussilla ja ratikalla.
Mutta sain esiteltyy sen Kirsille viimeinki.=)

Ette arvaa kenen kanssa eilen juteltiin Nadjan kaa? JOULUPUKIN!!!!=)
Ihasteltiin Hietalahdessa yhtä näyteikkunaa jossa oli ihan länsiylämaanterrierin näkösiä pehmoleluja, kun liikkeen ovi aukes ja parrakas mies kysy haluttasko me kuulla kun ne koirat laulaa? No mehä tungettiin sisälle ja setä laitto koirat laulamaan. Ne laulo Sonnyn ja Cherin biisin I Got U Babe! Aivan ihania palleroita. Oiva lahja esimerkiksi hääparille. =)
Setä sitten esitteli itsensä Joulupukiksi ja sano käyneensä just Japanissa hakemassa näitä koiruuksia.Että kai sitten ulkomaalaisten tonttujen käyttäminen tulee pukillekin halvemmaksi...mene ja tiedä...

Ja sitä ennen me nähtiin Olavi Uusivirta. Meidän touhut käy päivä päivältä omituisemmiksi...Nähtiin Olavi Lönkalla josta se oli nähtävästi hakemassa bändikamoja. Me seurailtiin kauan aikaa niiden touhuja eikä ne nähny meitä. Istuttiin nimittäin Pegussa, eli autossa...Pari muuta tyyppiä ja Olavi huomasi jossain vaiheessa et me istutaan siellä, kun ikkunat alko mennä huuruun...=) Ja loputki huomas meidät viimestään kun käynnistin auton..."Harmillista" kun piti lähteä kotiin.=)
Hehe, yks partakaveri oli aivan järkyttyneen näkönen ja Nadja vaan huiskutteli niille kun peruuttelin niiden vierestä pois.=)
Meistä on tullu mestaripiiloutujia vuoden aikana. Ei meitä kukaan löydä, nyt varsinkaan kun on Pegu...=)

Hohhoijakkaa...Kuukauden päästä oon taas vuoden vanhempi...ja ehkä viisaampi...
Toivossa on hyvä elää...

VihdoinkiTorstai 16.03.2006 21:17

Sain uuden turvavyön tänään Nyyssöseen.
Haluttas mennä jo tonkiin vanhaa pois ja laittaan uutta tilalle, mutta ei ole välineitä. Tarvitsen työkaluja. Eli "lainaan" niitä työpaikalta. =)

Oon lupautunu lauantaiksi sekä töihin aamuksi että illaksi baariin...
Nyt mietin miten voisin peruu sen illan...=) MUTTA: Koska olen Annalle näin luvannut, saan sitten lähteekkin...Ja ehkä tekee mullekin ihan hyvää. Oon jo ihan tarpeeksi ollu hautautuneena kotona...Tässähän alkaa kohta pelkäämään ihmisiä...

Jatkoin tänään tätä "anna mahdollisimman hyvä vaikutelma itsestäsi"-kampanjaa...Kohteena oli edelleen Punavuoren rauta ja sama myyjä...
MUTTA: Kaikki oli Nadjan syytä...Nakke ja sen huono kuulo. Poika sano jotain( jota en harmikseni enää muista), ihan normaalia (ehkä et montako tarviitte tai jotain...) Ja Nakke kuuli et "Oottakaa tässä", ja jähmetty paikoilleen SAMALLA kysyen OOTTAKAA TÄSSÄ?
OLIN KUOLLA NAURUUN!!!!
Ja tilanne oli sen verran nopeesti ohi, ettei myyjä tajunnu mitään. Katto mua vaan kun nauroin kuollakseni...=)
Tää on nyt sitä tilannekomiikkaa et ehkä ette tajua.

Pitäs vaan olla menemättä loppuviikosta koko liikkeeseen...Ehkä mullakin sitten pysyis jonkinlainen uskottavuus...=)

Juu, oli se pelikin sitten tiistaina. Hyvä peli, saatiin kerranki vastinetta rahoille. Vaikka ne Kärpät meniki taas häviimään Jokereille...Mutta oon helpottunu et Jokerit joutu nyt kesälomalle koska niillä ois ollu mahdollisuus nousta. Ja voittaa Kärpät loppupeleissä....Aika hyvän nousun Jokrut teki loppujen lopuks vaikka eivät tän pidemmälle päässeetkään. =)
Oli niin kivaa matsissa et ei haitannu seuraavan aamun kuuteen töihin menokaan.=)

Oon ollu harvinaisen hyvällä tuulella viime päivät. Johtuu varmaan siitä et kevät on tulossa ja syndet.=) Saan olla koko päivän huomion kohteena...niin no. En tiedä miten se sitten eroaa normaalista päivästä....=)

MitämitämitäTorstai 16.03.2006 20:52

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.1. System Of A Down/ Chop Suey
2. Disturbed/ Stricken
3. Charon/ Colder
4. Pink/ Stupid Girls
5. Ashlee Simpson/ Didn't steal your boyfriend
6. Juanes/ La Camisa Negra
7. Simo Silmu/ Kaikkea hyvää

Kamalan vaikeeta...

Nakki napsahtaa:

anelisa
pAiKkAra
BadTaste

Aina väärinLauantai 11.03.2006 00:28

Ikinä ei voi voittaa...Luultiin tehneemme oikein keskiviikkona kaikki sen kolarin suhteen, mut tultiin siihen lopputulokseen että mitä ikinä teetki, et tee oikein.
Tuli meille nimittäin sanomista...Koska Nissan ei pystyny korjaamaan meidän firman Tinoa, ennenku oli kaikki tarvittavat asiakirjat koossa. Ja se ongelma oli HKL:n päässä. Ei meissä kuten heti töissä kuviteltiin. Ja onneksi se bussikuski oli hoitanu tiedot eteenpäin omalle pomolleen, ettei meidän tarvinu lähtee kyttään linja nro 16:sta Espalle ja laukoon totuuksia sille, niinku aioittiin. =)
HKL:llä joku väliportaan vittumainen pikkupomo oli vaan jättäny tekemättä ilmotuksen Nissanille, vaikka tiedot oli ollu kolarista tietokoneella jo keskiviikkona!!!!! Ja sitte rupes meidän pomolle vittuileen...puhelimessa. Ja Nissanin setä oli jo kans soittanu sinne HKL:ään. Ja sille se tyyppi oli väittäny et heillä on vain raitiovaunuliikennettä....Ihme kieroja paskanpuhujia.
Ihmiset aina pääsee yllättään kusipäisyydellään...että voiki olla niin inhottavia ihmisiä.
Bussilakkoki sitten loppu. Ja tilasin heti Nyyskälle uuden turviksen. Värivirhe siihen sitten kyl tulee kun se uus vyö on siniharmaa ja nykynen musta...mutta eiköhän se turvallisuus mene ulkonäön edelle.=)
Sitten tuleeki seuraava ongelma: Kuka sen laittaa paikoilleen?
Varmaanki minä itse...kun sen sain hommattuuki, vaikka oon isästä velipoikiin sitä hätyyttäny et hommatkaa! Aina joutuu kaikki tekeen itse. Mutta tuleepahan homma tehtyä.=)

Torstai on toivoa täynnä....Torstai 09.03.2006 21:47

Luojan kiitos huomenna on perjantai....Tuntu päivällä et tää päivä ei lopu ikinä...
Ainoo plussa koko päivänä on ollu se Peugeot...ja suklaalevy.=)
En oo viel luovuttanu Peguu muille...paitsi JP otti sen ja meni sillä kotiinsa....mut se onki pomo...
Eilen tuli vastaus Asikkalan koulusta..en päässy...Oli kuulemma parempia hakijoita. Kuka voi olla parempi ku minä?
Mut onneksi posti toi myös hyviä uutisia. Sain liput Kärpät-Jokerit otteluun!!! Raahaan Nadjan sinne...hehe.=) Jos Nakke vaik tois hyvää onnee, ja me voitettas...Sit vois mennä kuittaileen Punavuoreen Spariin päällikkö-Tommille...=) Että kukas on nyt päällikkö? Se on niin katkera. Höpisee aina jostain käsimaalista...jolla Kärpät voitti Jokerit... Kukas nyt vanhoja muistelee...En minä ainakaan.=) Mutta peliä ei oo vielä pelattu...tiistaina...
Ja toi lakko vois jo loppuu pikkuhiljaa...saisin Nyyskälle turvavyön uuden...Vai joko se on loppunu?

Olen rakastunutKeskiviikko 08.03.2006 21:09

Ajelin tänään Etelä Esplanadia aamusella kun pysähdyin punaisiin valoihin. Kovasti yritin ja onnistuin pysäyttään auton ennenku meni pitkäksi. Oli niin saatanan liukasta. Ja samantien rysähti. HKL:n bussi paukautti takapaksiin kiinni. Ikkunahan siinä rytäkässä hajosi ja takaluukku meni sisään. Kuvan voi käydä kattoon Automobiili-albumista. =)
No, ei siinä mitään, henkilövahinkoja ei sattunu. Vaihdettiin tiedot ja mä lähdin sit pomon käskystä Tikkurilaan Nissanille viemään Tinoa korjautteelle ja hakemaan sijaisautoo.
Takas tullessa rakastuin. Peugeot 307 farmariin.
Osa matkasta piti ajaa ilman musiikkia ja kuunnella vaan sitä moottorin ääntä. Tai siis sitä et sitä ei kuulunu. =)
Ja motarille kun pääsin, auto kiihty sataseen ihan huomaamatta. Teki ihan höpöä. ;)
Jos oisin yhtään rikkaampi, hakisin heti huomenna oman ranskattaren...mut ei...
Täytyy ajella Nyyssösellä, jos se sais sen uuden turvavyönki tässä pikapuoliin...
Kyllä mä Nyyskästä tykkään, silti. =)

Tietenki...Sunnuntai 05.03.2006 21:34

Heräsin aamulla jo ennen yheksää ensimmäisen kerran...Ei toi koira anna mun enää nukkuakaan...Mut on se kyllä kiva herätä kun herra tökkii karvakuonolla ja räkii naamalle...=)
Nukuin sitten 1,5 tuntia tossa sohvalla...En millään meinannu pysyy hereillä et oisin kattonu loppuun dokumentin Rooman valtakunnasta...Ei siinä että ohjelma ois tylsä, vaan olin just syöny Ukkelin kans kalaa.=) Ja sehän väsyttää...
Nippa nappa pysyin hereillä...
Enkä ole käyny siellä hiihtämässäkään...vielä...enkä varmaan menekään...Kun en osaa voidella niitä....suksia. Mut oon mä hommaamas uutta harrastusta itelle. Ensimmäinen tunti on 25.3. klo 12.00. Mä meen ratsastaan hevosella!!!!! Islanninhevosella tarkemmin sanottuna. Ikinä en ole semmosta epeliä nähny....=) Oon aivan innoissaan...ja kolme viikkoa pitäs odottaa vielä...No, hyvää kannattaa odottaa..
Kävin viikko sitten lautailemassa Espoon Serena Skissä. Joka on aivan perseestä...ei siitä sen enempää...Tuli aika ikävä pohjosen keskuksia ja Pullinkia varsinki....
Kauhee autokuume mulla on taas vaihteeksi. Kävin jo Delta-auton sivuilla katteleen uutta kotturaa itelle..mut miten mä voisin luopuu Nyyssösestä? Oon tehny itelle ongelman antamalla autolle nimen ja persoonallisuuden...=)
Muuten mulla menee ihan rauhallisesti. Oottelen täs synttäreitä ja sitä et vanhanpiian raja menis ohi...Äiti sano et kun täyttää 24 on virallisesti vanhapiika jos ei seurustele. Syksyllä vedin hirveetä paniikkia asiasta, mut nyt oon hyväksyny mun tulevaisuuden. =D Mitä mä kumppanilla kun halipulassa voin halii Ukkelia...
Oon jo kuumeisesti miettiny mitä teen kesälomalla. Kokonaiset neljä viikkoa!!! Yritän käydä velipojan luona Ruotsissa..ja mökillä. Ja varmaan mummolassakin...Oon käyny siellä viimeks vuonna 2003...Ja Kemissä kattoon kavereita. Taitaa neljä viikkoo loppua kesken.=)
Meinas tänään käydä köpösti...kun heräsin ja menin keittiöön, huomasin et levy oli kalanpaiston jälkeen jääny päälle, kolmoselle. Onneksi tossa hellassa on sellanen aikanappula. Levyt ei toimi jos ei sitä ensin väännä päälle. Vähän säikähin.
Ja joku hullu oli viime sunnuntaina ajanu stop-merkin takaa pysähtymättä mun veljen rekan eteen. Hulluja. Onneksi kukaan ei kuollu...
Jaa-a. Se on taas työntäyteinen viikko edessä...ei vois vähempää kiinnostaa...mutta kesän jälkeen ei onneksi edes tarvitse.=) Sillon toivon mukaan vaihtuu työpaikka. Ja asunto.=)
Mutta lähden nyt viemään ton pierutyynyn ulos ja haen samalla suklaata...Jos vaikka ois pääsiäiskarkit tullu kauppoihin.=)

Kaikki muu on paskaa...paitsi kusi...Torstai 26.01.2006 20:49

Päivä alko tooosi hyvin, ei vituttanu, eikä väsyttäny....koko viikko tähän asti on menny tooosi hyvin oikeastaan...mut sit musta alettiin heittää ala-arvosta alapääjuttua ja fiilis meni...Muka TOSIÄIJIEN läpänheittoo, mut naista ja tässä tapauksessa mua alentavaa puhetta. Vetelisin turpaan jos en inhoais väkivaltaa....
Nyt loppu.
Lopputili ja lomarahat...
Ei oikeesti vois vituttaa yhtään enempää...saipahan pölypallerot kyytiä ja kylppäriki kiiltää...
Elämä on...
Onneksi on perjantai...huomenna...

Irtonainen olo....Lauantai 21.01.2006 20:04

Heräsin tänään sitten viittä vaille neljä....kello oli kyllä soimassa neljältä, mutta olin heräilly koko yön parin tunnin, ja sitten puolen tunnin välein kattomaan kelloa etten vaan nuku pommiin...Puoles tunnis pakkasin kassin ja koiran, puin vaatteet ja lähin pihalle...pakkasmittari näytti -19. Työkaverin kyydillä toimistolle, jossa jo yhenlainen "armeija" odotti iskua. =)
Puoli kuuden aikaan oltiin jo lumihommissa, muita lumenluojia ei näkyny. Vaan tyyppejä jotka oli menossa baari-illan jälkeen kotiin. Oli huisia nähä Helsingin keskusta miltei tyhjänä....=)
Hommat vedettiin siten et, mä ja Pete vedettiin lapioilla seinänvierustasta lumet kadulle ja Pikku-J kasasi ne Willellä (pikkutraktoriTaijokuvehje) helvettiin. Pete heitti hiekkaa kadulle ja eikun seuaavaan taloon. Ensimmäiseks aamulla otettiin kadut ja myöhemmin mentiin takasin ottaan sisäpihat. Ja sitä helvetin lunta riitti!!! Varpaat oli ihan jäässä. Perse myös...Sormet jääty välillä kun piti lapion kahvasta kiinni. Ei siinä pakkases mitään, mut kun tuuli niin saatanasti. Toimistolla tuli kuittia mun punasesta nenästä...mut sehän vaan osottaa et oon tehny hommia...=) Pomo kysy et "Miten sulla voi palella? Pohjosen tyttöjä...."
VITTU MÄ MIKÄÄN ESKIMO OLE!!!!!!!!!
Jos pakkasella tuulee, se nostaa miinusasteita...kai sen nyt jokainen tietää...luulis....
Työt saatiin tehtyä yhteen mennessä...aika nopsaan meni aika silti, vaikka kahdeksan yhdeksän maissa musta alko tuntuun et talot ei lopu ikinä, eikä se lumi..ja et pakkanen vaan kiristyy....Mutta pääsin mä pois sieltä.=) Sain jopa ajaa sellasta Willeä!!! Huippuvehje!!!Siinä ei käänny pyörät niinku tavallisessa autossa, vaan siinä on nivelet keskellä ja se taittuu siitä. Vetasin rundin yhdellä pihalla, mä oon melkeen jo pro-Willekuski.=)
Kotona olin vasta puoli kolmen aikaan...Petelle heitti keikan vielä siihen, joten istuin autossa koiran kanssa ainaki tunnin....Kotona pissatin Ukkelin, puhistin oman auton lumesta ja potkin vähän niitä lumia siitä ympäriltä ettei jäädy ja sit vasta menin sisälle....Söin ja menin nukkumaan. Heräsin ku puhelin soi. Oli ehtiny tulla jo pimiä ja luulin et pomo soittaa jo takasin lumitöihin...Mutta se onneksi oli vaan äiti.=)
Oon vieläki ihan sekasi....ei tiiä pitäskö laittaa ruokaa vai kävellä Heselle...hmmmm...Taidan kävellä Heselle....=) No, katotaan nyt...Illalla ei ainakaan uni heti tule, se on varma...Mutta en mä mihinkään jaksa lähteekkään...Voin olla huomenna aika kipee...PAikat saattaa olla jumissa.=) Sille ei voi nyt mitään....
Mutta parasta tässä lumentulossa on se että MÄ PÄÄSEN HIIHTÄÄN vihdoin ja viimein!!!=)
Kunhan vaan vähän lauhtus....pakkanen....aina jotain....