IRC-Galleria

Aina väärinLauantai 11.03.2006 00:28

Ikinä ei voi voittaa...Luultiin tehneemme oikein keskiviikkona kaikki sen kolarin suhteen, mut tultiin siihen lopputulokseen että mitä ikinä teetki, et tee oikein.
Tuli meille nimittäin sanomista...Koska Nissan ei pystyny korjaamaan meidän firman Tinoa, ennenku oli kaikki tarvittavat asiakirjat koossa. Ja se ongelma oli HKL:n päässä. Ei meissä kuten heti töissä kuviteltiin. Ja onneksi se bussikuski oli hoitanu tiedot eteenpäin omalle pomolleen, ettei meidän tarvinu lähtee kyttään linja nro 16:sta Espalle ja laukoon totuuksia sille, niinku aioittiin. =)
HKL:llä joku väliportaan vittumainen pikkupomo oli vaan jättäny tekemättä ilmotuksen Nissanille, vaikka tiedot oli ollu kolarista tietokoneella jo keskiviikkona!!!!! Ja sitte rupes meidän pomolle vittuileen...puhelimessa. Ja Nissanin setä oli jo kans soittanu sinne HKL:ään. Ja sille se tyyppi oli väittäny et heillä on vain raitiovaunuliikennettä....Ihme kieroja paskanpuhujia.
Ihmiset aina pääsee yllättään kusipäisyydellään...että voiki olla niin inhottavia ihmisiä.
Bussilakkoki sitten loppu. Ja tilasin heti Nyyskälle uuden turviksen. Värivirhe siihen sitten kyl tulee kun se uus vyö on siniharmaa ja nykynen musta...mutta eiköhän se turvallisuus mene ulkonäön edelle.=)
Sitten tuleeki seuraava ongelma: Kuka sen laittaa paikoilleen?
Varmaanki minä itse...kun sen sain hommattuuki, vaikka oon isästä velipoikiin sitä hätyyttäny et hommatkaa! Aina joutuu kaikki tekeen itse. Mutta tuleepahan homma tehtyä.=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.