IRC-Galleria

V3|cr4x

V3|cr4x

ei tiiä ittekää

Uusimmat blogimerkinnät

syödäkki pitäsTorstai 24.07.2008 20:47

Just silloin kun on kapulassa duunissa ni pitää ehtii juoksee siel sun tääl ja ehkä vähä tuol. Heti aamusta oli kolmen tunnin sessio Kuninkaan portissa. Siis kaks tuntii viiskyt minuuttii se jätkä puhu asemakaavoituksista ja uusista liiketiloista, sit vast mä pääsin hommiin. Piti mennä palolaitokseen ja kysyy pääsenkö niie torniin kuvaamaan ja eiköhän sinne sitte mentykki. Ei helvetti mitkä raput.. Okei, mä selvisin niist rapuista hengissä vaik heikotti jo aika reippaast.

Matkalla duuniin (ajoin eli olin ajokunnossa) pysähyin kaverin duunipaikalle vetää hermosavut, teen itsesasias niin joka päivä aina kun ajan sitä kautta.

Heti toimitukseen päästyäni ajattelin et meen saunan lauteille nukkumaan darraa veks, ni nää toimittajat riitelee kuka saa miut keikalle ensimmäisenä.

No nää kuus tuntii on nyt keikkailtu putkeen ja nyt lähen kuvaan ajankuvaa, eli jotain kuvaa ihan sama mikä mut kuhan se on ajankohtane. Ajattelin et meen tonne rantsuu ja kuvaan jonkun kaljamahaukkelin ja kuvatekstiks "vaatteet vähenee kun lämpötila nousee" , tai jotain muuta paskaa.

Sitte studiossa oottaa neljä paria kenkiä ja ne pitäs kuvata huomiseen lehteen kans..

Puol seiskalta pitää mennä kuvaa fudismatsia tonne keskuskentä'lle.. eihän siin, hyvä perseisiä miehiä grrr.. mut se et jossain välis tänää pitäs ehtii menee himaan pakkaa ja sit bussil haminaa ja sielt kotkan meripäiville..

MITEN MÄ EHIN?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.