IRC-Galleria

V3|cr4x

V3|cr4x

ei tiiä ittekää

Uusimmat blogimerkinnät

nimeksi tuli sitte Luna.Maanantai 21.01.2008 03:43

[Ei aihetta]Lauantai 22.12.2007 18:19

HÄ? O_p

[Ei aihetta]Perjantai 21.12.2007 03:20

Nykyää kaikki on sallittuu jos teet sen kännis ja läpäl.

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 19:50

http://www.nightravintolat.com/irtiottoja2007_syksy/osta_irtiottomatka

Ja taas se tulee! Osta matka ja lähde bailureissulle Tahkolle!

Kirkkokatu 16 APerjantai 07.12.2007 03:37

*pyyhkii hikeä otsalta*

Nyt on sitten muutettu, vihdoin ja viimein! Eilinen päivä alkoi klo. 7, meikkasin, pakkasin auton ja läksin ajeleen kohti lukaalia. Haettiin avaimet siinä välissä ja päästiin sisälle. "no eihän tää oo totta" oli ensimmäinen ajatus, joka muuten kutkuttaa vieläkin mielessä. Mut saatiin ne kamat roudattua (tehotytöt) ja lähdettiin hakemaan lisää. Onneksi kämppiksen äiti oli tilannut meille kaks hottia muuttomiestä kahdeksi tunniksi käyttöömme. Homma sujui kuin siivillä. Mietittiin, et mitä jos niille jäis puol tuntia ylimääräistä aikaa, voisko niitä sit käyttää johonkin muuhun tarkoitukseenkin..
Noh noh, en mä ainakaan olis partaukoille lämmenny, mut kahvit oisinki voinu keittää. Reinestä en tiiä, siis sen muun tarkoituksen puoleen meinaan.. Se ainakin ootti niitä ihan innoissaan, et kai se vähän petty kun niillä kasvoi parta, hais viinalle ja oli ehkä +50v kääkkiä..

-

Tästä istumalta, tietokoneeni näytön takana avautuu upeat näköalat Sibeliuspuistoon sekä Pasaatiin, onhan tämä sentään 5 kerros. Ei myöskään voi valittaa välimatkoista ostarille, töihin, puhumattakaan baareista. Onnelasta ja Seurahuoneelta voin kontata kotia (viime yönä tulin kyllä taksilla :D), eikä enää tarvitse miettiä kyytejä tai varoja yösijan löytämiseen. Eihän tätä voi vielä todeksi edes uskoa, viikko sitten ei vielä pystytty edes kuvittelemaan, että kävisi näin hyvä säkä, MEILLE.

Mä asun siis kahen muijan (Reinen ja Outin) kanssa, 100 neliöö ni on ihan tilaakin liikkua ja jokaisella omat huoneet joissa sitten nussia (tää kämppä on korkattu jo). Toi parveke on mun entisen asunnon kokonen, ja ollaan suunniteltu sinne mukavaa oleskelua varten iso sohva ja kukkia. Mut ne tulee vast sitten kun on varaa, kesällä viimeistään, sillä tohon paistaa aurinko silleen kivasti. Tänään virittelin vaan sinne tommoset jouluvalot, jotka näätte kun meette ohi. Siit tunnistatte tän kämpän :)
Pakko mainita viel et meil on Amme! Mä en oo vielä kokeillut sitä, mut siel palaa kynttilät ympärillä, ja voin sanoo et aika romantic ;) kukahan tulis sinne munkaa?
Sit meilt löytyy astianpesukone, uusi jääkaappi ja pakastin, keittiö muutenkin rempattu ja upeet tapetit! Näist tulee mieleen ihan Onnela, samaa kuvioo jäljittelee.

Huomenna ajattelin käydä oman huoneeni kimppuun. Tällä hetkellä se on ennemminkin kaatopaikka, jossa on pahvilaatikoita ja vaatteet levitetty sängyn päälle, et mun täytynee tääkin yö nukkua sohvalla. Jarkko on meillä jo toista yötä, mut on kaks avattavaa sohvaa ni ei hätää :)

Ajateltiin tossa jo tupareita, et ne olis vasta tammikuussa. Mut jos saadaan tää känppä kuntoon sitä ennen ja on varaa ostella viunoja, niin voihan aikataulu muuttua aikaisemmaksi. Tuskin, eihän täs enää montaa viikonloppua ole, ja kaverin tuparit tulossa ens viikolla.. Ja tietty täytyy ottaa huomioon et Outilla ei oo töitä, Jarkko ja Antsa on lomilla, Tömä suomessa, Henna viihteellä, Petsku vapaalla, Hoffe maisemissa, Dj:t pääsee paikalle (kylhän tääl sitte oikeeta musaakin pyritään soittaan), ja kymmenet muutkin immeiset suomessa ja vapaalla ja ennenkaikkea viihteellä.

mut hei-

-mie laittelen kuvia tässä huomenna sitten, nyt avaan joulukalenterin luukun ja levitän oman sohvani. Hyvää itsenäisyyspäivää! Öitä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.11.2007 02:57

pärrrkeleLauantai 24.11.2007 07:40

Kymäriin töihin ens kuus.

JESH

pärrkeleLauantai 24.11.2007 05:57

Selvinpäin bjaarissa.

Millainen yövieras?Lauantai 17.11.2007 18:22

1. Nukkuisitko sohvalla vai kanssani sängyssä?
2. Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai siellä sohvalla?
3. Antaisitko minun nukkua rauhassa vai valvottaisitko koko yön?
4. Millä tavalla valvottaisit minua?
5. Luuletko onnistuvasi siinä?
6. Veisitkö tyynyni?
7. Jos olet tyynyvaras niin saisinko nukkua "tyynyjesi" välissä?
8. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
9. Herättäisitkö minut aamulla ja millä tavalla?
10. Odottaisitko paita hampaissa palatessani makkariin?
11. Auttaisitko minua pesemään lakanat?
12. Tulisitko uudestaan yökylään?