IRC-Galleria

V3|cr4x

V3|cr4x

ei tiiä ittekää

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 17:08

Jostain miesten keskustelupalstalta:

- Olen muuttamassa yhteen naiseni kanssa. Mitä kannattaa ottaa huomioon? Kannattaako yleensä muuttaa? t. nimim. Uskallanko?

- En suosittele. Molemmat alkavat nähdä vaivaa toistensa
huonoista puolista. Jatkuvaa tappelua siivouksesta tyyliin "vituttaa kun saa aina siivota sun jälkiäsi". Voit oikeastaan ajatella asiaa myös näin: Ei ole olemassa enää "miesten ja naisten töitä". Pelkästään miesten työt. Nainen olettaa, että siivous, tiskaus, pyykinpesu, ruuanlaitto, vaatteiden silitys jne jaetaan puoliksi. Molemmat siis tekevät näitä koska on "vanhanaikaista" että nainen joutuisi tekemään kotityöt. Tottahan se silti on, kyllähän jokainen mies osaa tai ainakin pitäisi osata suoriutua noista kaikista. Mutta, kun pitää vaihtaa talvirenkaat,paikata puhjennut pyörän rengas, avata viemäri, korjata jotain, laittaa lamppu kattoon, leikata nurmikko jne jne. Ne ovat aina miesten töitä.. Se tasa-arvo katoaa oudosti siinä tilanteessa. No, noiden asioiden kanssa herrasmies pystyy elämään, harva nainen "haluaa osata" esim vaihtaa renkaita. Koita onneasi ja yritä sanoa samaa vaikka silittämisestä.
Tulet myös huomaamaan että pikkuhiljaa hyllysi alkavat täyttyä kaikenlaisesta turhasta rojusta. Joka perkeleen kulmaan ilmestyy jukkapalmu punaisessa sydänruukussa ja satoja, ehkä jopa tuhansia hyödyttömiä koriste-esineitä. "oli ihan pakko ostaa tuo posliinikissa kun se sopii niin kivasti noiden verhojen väriin". Muistinko jo mainita että verhot, matot, pyyhkeet yms tulevat muuttamaan väriään radikaalisti. Tulee kaikkia kivoja kivoja pastellisävyjä. Pikkuhiljaa tuntuu siltä kuin asuisit jossain vitun sisustusohjelmassa. Kannattaa ostaa myös joku muovipussi missä säilytät partakonetta, dödöä ja hammasharjaa. Vessan kaappiin ne eivät tule enää mahtumaan, se on sanomattakin selvä. Vessa pursuaa mitä ihmelliisempiä purkkeja ja lotioneja. Lisäksi siellä haisee hiuslakka, hajuvesi ja outo vaniljatangontuoksuinen hajusaippua,jolla ei saa pestä käsiä. Ja ne wc-renkaan pissatipat.....
Omat musiikkimieltymyksesi voit myös unohtaa, "en mä jaksa aina kuunnella tuollaista mörinää ja pauketta" samoin urheilun seuraaminen televisiosta on mahdotonta koska sieltä tulee aina joku vitun sinkkuelämää tms elämää suurempaa jota naisen on yksinkertaisesti pakko katsoa.
Älä vaan tee sitä virhettä että sijoitat tietokoneen makuuhuoneeseen sillä silloin sen käyttäminen iltakymmenen jälkeen on mahdotonta koska se pitää niin kauheaa hurinaa. Ja ne johdotkin ovat niin rumannäköisiä. Äläkä edes kuvittele ostavasi enää koskaan mitään kaiuttimia, stereoita tms koska ne ovat niin rumia eivätkä ne sovi asunnon sisustukseen.
Hyväksy se että television päällä on hajukynttilä. Itse asiassa niitä on lähes joka puolella asuntoa. Ne on niin kivoja mutta niitä ei saa polttaa koska sitten ei ole enää kivannäköisiä. Kannattaa varautua myös siihen että rento kavereiden kanssa oleskeleminen asunnossasi on historiaa. Jos kaverit tulevat käymään,siivotaan ja leivotaan koska nainen ei halua että ihmiset luulevat että teillä on sekaista. Lisäksi on mm pakko aina ostaa/leipoa jotain jos joku kaveri sattuu tulemaan "kylään". Kahvi juodaan sellaisista pirun pienistä kupeista joita joutuu vetämään joku 5-6kpl että saat kahvihimosi tyydytettyä.Kahvipannu pitää myös pestä joka kerran jälkeen kun sitä on käytetty.
Kaverisi ovat muuten kaikki sinulle huonoa seuraa ja lisäksi suurin osa heistä on juoppoja luusereita naisesi mielestä. Voit unohtaa kumipitsan syömisen samalla kun katsot leffaa koska
A) se on niiiiin epätervellistä
B) olohuoneessa ei saa syödä ettei limenvärinen sohva likaannu
C) et halua enää katsoa leffoja koska ainoa vaihtoehto on romanttiset komediat.
"en mä halua katsoa tuollaista väkivaltaa", lisäksi naisille on yksinkertaista mahdotonta keskittyä elokuvaan koska samalla pitää lakata kynnet, föönätä, meikata, kihartaa hiuksia jne. Saat vastata koko ajan kysymyksiin "Kuka tuo on" "siis kuka tuo on ja mitä se tekee,miksi se nyt noin tekee". Elokuvanautinto on pilalla koska kuulet samalla mitä Petra on tehnyt viikonloppuna ja miten hänen poikaystävänsä Sami on siihen suhtautunut. Voisit muuten syödä vähän enemmän noita kasviksia.
Et tule enää ikinä löytämään mitään tavaroitasi koska nainen sisustaa ne kerran viikossa eri paikkaan. Avaimien pitäisi olla marimekon unikkokuvioisessa avainkaapissa mutta eihän niitä sieltä löydy koska tosiasiassa sinne mahtuu noin kolme avainta. Sen sijaan ne ovat eteisen lipastossa pienessä pahanhajuisessa peltipurkissa (löytyi kirppikseltä)jonka kantta on vaikea avata. Kaiken lisäksi se koko vitun lipasto seilaa ympäri eteistä vaihtaen paikkaa joka viikko. Ja arvaat varmaan kuka sitä vanhaa painavaa lipastoa raijaa joka viikko paikasta toiseen.. koitas laittaa se tuonne kulmaan.. Ei, ei sovi tuon sammakkopatsaan kanssa yhteen, koitas kantaa se tuonne kulmaan... ei sitä sinne voi laittaa, tulee huono feng shui....Koitapas kantaa se tuonne..."
Mitään elintarviketta ei voi pitää alkuperäisessä pakkauksessa vaan kaikki on sullottava pienen pieniin purkkeihin ja kippoihin jotka ovat epäkäytännöllisiä ja "tosi kivan näköisiä". Kaikki purkit ovat samanvärisiä ja ne on sijoitettu kaappeihin sellaisella logiikalla että kaapista on mahdoton löytää yhtään mitään. Varsinkaan kun purkkien sisältö vaihtuu kerran viikossa.
Viikolla juomisen voit unohtaa, samoin sen että otat illalla pari kaljaa. "Pitääkö sun aina juoda.. Sulla on pian samanlainen kaljamaha kuin teidän isällä". Dokaaminen kavereiden kanssa asunnossasi vaihtuu "Kutsuihin"joissa on pelkästään pariskuntia, taustalla soi hiljaa Ricky Martin tai Ultra Bra ja pöydällä on lukematon valikoimaerilaisia pikkusuolaisia. Muista käyttää lautasta ja lautasliinaa. Lisäksi siellä haisee ne vitun tuoksukynttilät.

Terveisin,
-Antero-

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 10:38

yäk. hyi hyi. Kaks vrk:tta putkeen valvominen tekee pahoinvoivaksi. Sit vihdoin ku sai sammuu ni viis tuntii ja ylös. Nyt oksettaa, en pysty vieläkään syömään mitään ja kauheen kylmäkii, siis mä varmaa kuolen.. mut sauna etkot rok o/

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 14:41

Etkö sie saatanan sontakikkare löytäny ajotaitosta kuskia lähempää ko afrikasta!

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 16:41

Tänää pitäs kehittää 20 filmirullaa! Oli viikko aikaa mut ku oon tämmöne

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 16:40

Atshiu!

Miust tulee taksikuskiTorstai 18.09.2008 13:20

mieti sitä ! Maanantai 15.09.2008 16:11

1. Listaa asioita 15 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla

2. Älä paljasta keitä he ovat

3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä!

1. Miks sun piti olla niin saatanan epäreilu viikonloppuna?? Sun takia missasin hyvän panon :D
2. Oot mun mutsin suosikkipoju ja mulla tuli vähän ikävä kun ei olla nähty aikoihin. Sulla on elämä kondiksessa, mut vieläkun sen emännän löytäisit. Susta tulee jollekin hyvä mies.
3. Jos mä jonkunkans haluisin lähtä bilereissulle Ibizalle, se oisit sinä. Periaattees minne tahansa tie vie, sun kanssa ei tulis tylsää. (kunhan vaan kaljaa riittää)
4. huhhuh. Mä en ymmärrä mitä vittua teen vielä sun kanssa. Susta ei vaan voi olla tykkäämättä, vaikka ootki ihan hirvee :D
5. Tajuaisit sinäkin pukeutua siististi eikä joihinki saatanan bändipaitoihin! Et sä kuole jos käväset vaatekaupassa! En tiedä jaksanko enää kauaa katsella..
6. Kauneuden kuningatar. Sulla on monta olkapäätä joihin tukeutua hädän tullen, koska oot niin omalaatuinen ettei toista löydy. Sunlaisen ruusun ei anneta kuihtua vaikka tulis maailmanloppu.
7. Anteeksi jos ajoin joskus siu varpaiden päält. Mut meil on aina kivaa kun vaan joskus nähtäis.. Sä kun asut jossain vittulassa etkä käy enää huoneella :( r.i.p ruslanas
8. Susta saa oikein koskaan selkoa. Oonko tosiaan noin epämiellyttävää seuraa? Mä en haluis menettää sua koskaan. Ettäs tiiät
9. Parasta seuraa reissuissa. Yleensä nää on kännireissuja. Ollaan aina ne kaks jotka nukkuu tai paistaa makkaraa. Sä keksit joka tilanteeseen jotain hauskaa läppää.
10. Olit joskus paras. Mut sit ego alko tulee edeltä ja huomasin kui oot itseäs täynnä. Et paljoa muita ajattele, jos asia kääntyy sua vastaan. Et taida tietää kuin moni sua pitää pellenä.
11. Luulisin että oltais hyvää pataa, mut ei nähdä koskaan. Mä voisin joskus varata aikaa myös sulle ja eräälle toiselle. Sulta varastin tän listan ;)
12. Sä oot se toinen jolle mun pitäs kans varata aikaa. Tuun kyl pikapuolin kuvaamaan sua grrr sexhikäs chiksi!
13. mmmm mun märkä päiväuni. Osaan arvostaa sun elämänohjeita. Ja ollaan samaa mieltä monestakin asiasta. Pidä mua varpaillaan äläkä häviä minnekään!
14. Oot aina paras. Ollaan kuin sisaruksia. Sä pääset pitkälle tolla sun avuliaisuudella, viisaudella, ahkeruudella. Löysit vihdoin paikan missä viihdyt. Toivottavasti mäkin joskus antaisin sulle syyn arvostaa mua. En haluu olla vaan se juoppokaveri jota et kehtaa koht enää näyttää kellee :D
15. Uusin tuttavuus. Omalla tavallaan herkkä ja söpö tapaus. Luulen että meistä tulee vielä hienoja ystäviä!

[Ei aihetta]Tiistai 09.09.2008 17:01

tahtoisko joku maksaa mun puhelinlaskut.. 350e.

9.9.09Tiistai 09.09.2008 13:36

tasan vuoden pääst on mun häät.

perjantaiLauantai 06.09.2008 01:00

Meit oli kolme matkailijaa. Oltii kuultu juttuu et maailmas olis joku keskipiste ja et siel olis elämää. Lennettiin Islantiin ja jäätiin loukkuun vuoren sisään. Käveltii luolaa pitkin kunnes tuli joku saatanan kuilu. Sit me tiputtiin jotain sata kilometriä maan uumeniin veteen, josta sukellettiin viel johonki saatanan kaivokseen. Siel oli malmivaunuja, vai mitä ne nyt oli, lennettiin niillä kanjoneita, jonka jälkeen löydettiin maailman keskipiste mis oli kiiltomatolintuja. Sit siel oli puun kokosii sieniä, ja meri ja pilviä. Sit me tehtiin vene ja lämpötila nous 40 asteeseen. Merestä hyökkäs piraijoita jotka oli valaan kokosia. Niitä söi sitte jotku pitkäkaulaset dinosaurukset jotka ui siel meres. Sit me haaksirikkouduttiin johonki kuivaan autiomaantapaseen plantaasiin. Lihansyöjäkasvit yritti syyä meit. Niit piti vetää vähä turpaan ni johan osas olla kuosis. Sit kuulu hirveetä töminää ja tyranosaurus Rex juos sielt ja silläki oli nälkä. Päästii onneks siit eroon ja sit onneks löydettii kuolleen Rexin pääkallo ja lähettii sillä melomaan jokea pitkin. Sit tiputtiin taas alaspäin jotain kuilua pitkin mut sit se kallo jäi jumiin ja alla oli laavaa. Sit tajuttiin räjäyttää seinä ni sielt tuli vettä ja lennettiin satoi kilsoi ylös geysirinä maan pinnalle ja selvittiin hengissä. Sen pituinen se.

Nyt peltikii.