IRC-Galleria

Vappugospel

Vappugospel

www.vappugospel.vg

Pitkämatkalaisille ehkä koulumajoitusLauantai 29.01.2011 16:15

Vappugospelia järjestävä Gospel Sound Kouvola ry on aloittanut selvitykset, miten kauempaa tuleville ryhmille pystyttäisiin takaamaan majoittuminen Kouvolassa vappuna. Ryhmien majoitustiloiksi etsitään ensisijaisesti kouluja ja leirikeskuksia.

- Olemme saaneet jo nyt ennätyksellisen määrän ryhmävarauksia ja vastaanotammekin lähes päivittäin puheluita ja sähköposteja, joissa tiedustellaan ryhmien majoitusmahdollisuuksista. Erityisesti pidemmältä tulevat ryhmät etsivät helpotusta matkalleen, ettei usein jopa monien satojen kilometrien kotimatkoja tarvitse tehdä yöllä, valaisee projektijohtaja Tom Himanen.

- Vappugospelin yhteydessä ei aikaisempina vuosina ole järjestetty ryhmien koulu- tai vastaavaa majoitusta. Tänä vuonna erittäin harvinaiset huippuartistit ovat kuitenkin lisänneet majoituskysyntää huomattavasti, vaikka toiselle päivälle emme ohjelmaa ole ilmoittaneetkaan, lisää Himanen.

Vaikka majoitus onnistuisikin, Vappugospeliin ei alustavien tietojen mukaan ole tulossa varsinaista ohjelmaa aaton jälkeiselle päivälle. Yöpyjät tullaan kuitenkin huomioimaan:

- Ainakin messut ja jumalanpalvelukset järjestetään vappupäivänä sunnuntaina normaalisti, jonka lisäksi mahdollisuuden aamupalaan pyrimme kaikille majoittujille tarjoamaan. Vappupäivän gospel-konserttiakaan ei ole suljettu keskusteluista pois, mutta onnistuessaan siihen konserttiin tuskin kovin monella ulkomaisella artistilla panostetaan.

Yksityishenkilöitä ja pienryhmien kannattaa huomioida Vappugospel XXL -VIP-lippu: Lippu maksaa kahdelle henkilölle yhteensä 200 € + mahd. toimituskulut, joka sisältää sisäänpääsyn kahdelle sekä yöpymisen Sokos Hotel Vaakunassa kahdelle. Näiden lisäksi VIP-vieraat ovat oikeutettuja VIP-illalliseen konserttien välissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.