IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Jihuu!Lauantai 01.12.2007 00:45

Jess! Sain tiedon keskiviikkona, että pääsen opiskelenaan :D. Olin aika ilonen :P, odottanu tuota aika kovasti :).

Ja eilen mun hiukset värjättiin kokonaan tummaksi, kampaaja dissaa kun joulun aikaan kaikilla on punasta, sitä ärsyttää. Punainen palaa takaisin tukkaan joulun jälkeen :P.

Ja tänään mua oikeasti pyydettiin treffeille duunissa. Oon isän firmassa auttelemassa ja teen muunmuassa kassatarjoilijan hommia...myin yhdelle nuorelle miehelle (oli se kyllä kivan näköinen :P) ison kahvin, se joi sen, lähti ja tuli takas about puolen tunnin päästä ja kysy lähtisinkö mä joku päivä kahville :). Olin aika imarreltu ja yllättyny mutta "jouduin" kieltäytymään, kun mullahan on jo kahvitteluseuraa - oma hani :). Ei ole koskaan aikasemmin kukaan pyytäny tolleen treffeille ilman että ollaan juteltu sen kummemmin, oli tosi hyvä fiilis koko loppupäivän :). Aleksi teki taas ihmeitä mun hiuksille ;).

Siskon näyttelyn avajaisetkin onnistu hyvin, lähdettiin manalaan sen jälkeen jatkamaan siskon kavereiden kanssa ja sit oli jatkot vielä meidän hotellihuoneessa, yks niistä tyypeistä oli kyllä aika sairas, muttei siitä tässä sen enempää...

Mutta kaikki alkaa taas rullaamaan omalla painollaan, mä lähden vuoden vaihteen jälkeen opiskelemaan ja näen oman ikäisiä ihmisiä :D. Mukavaa :), niin ne asiat vain järjestyvät pikkuhiljaa.

Mutta nyt ulos hurtan kanssa, sillä on ollu aika jännää uusien lelujen kanssa :P.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.