IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

"Kesä kesä"...Torstai 18.06.2009 12:55

Eli en siis tänä vuonna päässyt konsalle sisään, olivat ottaneet vaan yhden laulajan kaikista hakijoista. Seuraavana vuonna pitäis olla suurempi haku, kun ihmisiä valmistuu (ainakin toivottavasti) enemmän. Solfan osuus oli mulla menny pääsykokeissa aika huonosti :D, mutta nyt on vuosi aikaa opiskella. Syksyllä alkaa solfan opinnot konsalla, pitää mennä niille tunneille ja yrittää onkia pop&jazz puolen teoriaopetusta jostain. Niin ja pyrkiä AMK:n musiikkipuolen harjoitusoppilaaksi. Töissä olen tän vuoden ajan ja vois ottaa laulutuntejakin toisen viikkoon, kerta on rahallisesti mahdollista.

Jamit oli taas tiistaina ja oli hauskaa :). Kohta alkaa se musiikkileirikin! Sitä odottaa aika innolla, on tosi turhautunu olo, kun kesä on muuten niin hiljasta. Ei laulutunteja, ei bänditreenejä...vois tietysti yrittää päästä johonkin toiseenkin kokoonpanoon laulajaksi, tämän hetkisen bändin kanssa ei oo päässy treenaamaan niin usein, mitä itse haluaisi. Tietysti ymmärtää, kun jätkillä on perheet ja työt ja kaikkee...mutta itse haluais kehittyä ja tehdä niin paljon enemmän, eikä se onnistu, jos ei pääse treenaamaan.

Masentaa kyllä nää kelit, eilen joutu pyöräilemään tallille t-paita, fleece ja vielä huppari päällä, lapaset käsissä. Vettä sataa ja tuulee ihan hitosti. Väkisinkin alkaa miettimään, et tämmösiäkö nämä kesät nyt sitten jatkossa tulee olemaan. Mutta heinäkuun lopussa Portugaliin 2 viikkoo, siellä on ainakin lämmintä! Ja jos säästää oikein ahkerasti, joulunakin pääsee jonnekin lämpimään :), Teemu saa tosi hyvät palautukset verotoimistosta.

Voisko mukavampaa synttäripäivää toivoa :), seuraavat henkan jamit minne pääsee, on juurikin synttärinä! Pääsee juhlinnan lomassa tekemään jotain, mitä rakastaa melkein yli kaiken. Ja on sitä ennen varmasti kehittynyt taas hieman sen leirin ansiosta, otan kyllä sieltä kaiken mahdollisen opin irti mitä vaan irtoo! Saas nähdä, mihin genreen ne opettajat minut siellä sijoittaa: soul, funk, rok, jazz, pop...(toivottavasti ei ihan perinteiseen poppari-kokoonpanoon, ei ehkä ole se minun juttuni!). Nyt pitää treenata sit oikein kovasti laulua ja kaikkee ennen sitä, jos pääsis siihen joukkoon, joka pääsee jazzeille esiintymään :P.

Lämmintä kesää :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.