IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"
Hah, tulipahan käytyä ja juotua ilmasta siideriä :). Ja seuraavana päivänä - eli tänään - töihin. Jeps...remonttireiskat tuli vielä porailemaan ja hakkaamaan seinän toiselle puolelle tasan kello 7 aamulla. Huippu aloitus päivälle! Töissä taas ihan megana hommaa, teen sen mitä ehdin, jaksa pahemmin enää stressata, ja sit kotiin ottamaan päikkärit Teemun kainalossa ennen Aikido-treenejä. Sit salille treenaamaan vähän koipia :P.

Tultiin Nerin kanssa pyörällä töihin, jostain syystä tunnen oloni turvallisemmaksi rullaluistimilla kuin pyörällä tuon hurtan kanssa. Vähän pelkäsi pyörää, mutta kyllä se siitä. Eilen ei ehditty toko treeneihin, soitan tänään koulutusohjaajalle ja kysyin mitä treenasivat, treenaan Nerin kanssa sitten kotona :).

Miten tuo koira voikin piristää muuten niin kolkkoa työpäivää. Välistä se kiipeää syliin ja antaa pieniä pusuja korvan taakse ja kasvoihin, sitten se rupee hulluttelemaan pallon kanssa ja haastaa leikkiin mukaan :D. Äsken otettiin vähän tottista ja työpaikan keksit meni hyvään tarkoitukseen ;).

Ei CMX:n "pelasta maailma" ole paska biisi :'(.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.