IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

shittiä.Perjantai 16.11.2007 12:10

Voihan...selkä jumitti eilen tosi pahasti, meni töissä...alaselkä tosi kipee, eilen ei pystyny kunnolla edes kävelemään. Apulannan keikka menikin sitten kotona surkutellessa :(. Vitutus oli aika kova, eilen olis ollu ratsastustunti mutta enhän mä mitä sinne päässy, sali ei onnistu kunnolla eikä mitään muutakaan voi tehdä, vituttaa vaan maata ja miettiä, mitenkähän pitkään tämäkin vaiva meinaa olla ja haitata mun normaalielämää *ärrrr*.

Tänään olis erikois-este -harkat jonne ajattelin yrittää. Aamulla oli selkä jo parempi ja ajattelin tässä muutenkin venytellä oikein pitkään ja napsia särkylääkkeitä. Jos ne nimittäin jää välistä niin...ja huomenna olis ensin koulukisat, sunnuntaina este ja erikois-este -kisat. Oottanu nuitakin jo jonkin aikaa enkä todellakaan halua jättää niitä välistä!

Mikään ei oo pahempaa liikkuvalle ihmiselle kun loukkaantuminen/sairastuminen, mikä estää liikkumisen :(. Turhautuminen ja ahdistus on aika suurta, kun ei oo kuitenkaan sellanen ihminen, et jaksais vaan olla paikallaan.

Toivotaan et tää menis tästä...

Teemu oli tosi ihana eilen, teki mulle salaattia, hoiti koiran ja halaili tosi paljon. Autto kaikessa missä vaan pysty ja yritti piristää mua (siinä myös onnistuen). Tänään sillä alko vapaat, pe ja la vapaata :) ja tänään yritetään päästä juhlimaan (teemukin vaihteeksi) tiskin "paremmalle" puolelle :D. Pitää vaan ottaa rauhallisesti ja maltillisesti ilojuomaa :P ja varoa tuota selkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.