IRC-Galleria

Ja takas KawaconistaMaanantai 04.07.2011 05:05

Oli kiva viikonloppu Joensuussa kun olin Kawassa töissä =D
Olin siis narikas kokoaika ja oli aika hauskat työvuorot vaik suurimman osan ajast ei tarttenu tehä paljo mitää (paitsi omatoimisesti pelaa Pokemon Blackii ja näyttää toooosi edustavalta X)

Oli taas kiva nähä ihmisiä~ YAY ja ensviikol nähään taas joittenki kaa siel Nekossa .. joka meinaa sitä että nyt starttaa vika viikko ennen Nekoo = viimeset cossinteko-illat ... no kyllä mä selviän! Oon saanu virkistävän coniviikonlopun aikana uusia ideoita ja sain selkoo monesta mysteeristä :3 Yaaay~ Huomen ois tarkotus saada kenkämodaus + rannekorut valmiiks.. ja muita kultamaalia tarttevia osia. Sormukset o 99.9% valmiit, siit sydänsormuksest puuttuu ainoastaan ne pikkuset luut mitkä siin o ja tähtisormus periaattees tartteis sen ura kaiverruksen reunoihin.. en o vaa varma et uskallanko tehä sen siihen koska sit ottaa pikku perfektionistia aivoon jos se ura menee vinoon >( sellanine fiba kävi kyseisen sormuksen versiolle nro 1 josta tuli kamalan näköne (ei oikeestaa sen uran takii vaan liian aikasen lakkauksen) ja vaikka se on niin pirun pieni yksityiskohta jota kukaan ei varmana tuu kyylää.. ihasama, oon vaa aidosti itsekäs ja syvästi pinnallinen ;)

Muistustus/ varmistus:
mainitsin joskus aiemmin Pokemon miitistä ja kukaan ei näytä pahemmin protestoivan ehdottamaani ajankohtaa eli A-conin jälkeistä viikonloppua.. miitti on siis kyseisenä viikonloppuna joko la tai su, alkamisaika on viel auki mut tietoo siitä tulee (aika varmasti lähel puolta päivää), molempia saa ehdottaa ... Paikka ja periaate on melko varmasti sama kun viimevuonna eli picnic Hesperian puistossa (eli se puisto Töölön lahden rannassa, Finlandia talon & Oopperatalon välissä).. mut tästä tulee kokonainen merkintä, hyvällä säkällä jo täl viikol, kun kaikki yksityiskohdat on päätetty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.