IRC-Galleria

Neko NekoKeskiviikko 06.07.2011 06:21

Nyt on asiat niin etten menekään Nekossa kisaan, sillä cossiparini ei pääse paikalle (no hard feelings, se ei o sun syy. Mennään tosiaan sit johki toisee kisaa, odotan sitä mielelläni =) Panty on viel hiukkase vaihees.. saisin sen kyl helposti valmiiks Nekoon mutta... oon ainoastaan hitusen huolissani kenkien maalista kun se maali on sellast mis kestää ikuisuus kuivua (no okei vuorokaus periaattees mut niihin jouduin suihkii aika paksun kerroksen sitä maalii) joten saattais mennä jonkin aikaa ennen kun ne olis 100% kuivat ja käyttökelposet ilman sitä pelkoo että kaikki maali kuluis heti.

Seuraavaks pääsisin tekee niitä kultasia sääri juttuja .. err.. musta tuntuu että mun jokseenkin en tiiä ..vieroksuttaa niitten tekemine =/ Tiiän kyl mitä miten teen mut.. en tekis mitään sellast näpertelyy just nyt, ku fiilis on sellane et voisin vaa istuu non-stoppina ompelukoneen ääres paljo mieluummin ku sählää jotai liiman, kankaan ja kultamaalin kans.. X_X

Pantyä ei siis olis pakko saada Nekoon, tosin haluisin tavallaa vaik en kisaakaan.. tää on ollu mul projektina jo jonkun aikaa.. no, jos katon et mite ne kengät kuivuu ja teen samal kaiken valmiiks. Jos ei hyvältä näytä ennen coniin menoo niin päätin olla masokisti ja kiduttaa itteen Vulpix kigulla 8''D Fuck yeah!

Ja jostain cussing syystä haluun tehä Ninetales fursuitin ton Pantyn jälkee D8
Oh whyyyy Euronkangas whyyyy
Niil o sellast ihanaa hyvälaatust kangast, just täydelline väri Ninetalesille Dx And I does no have teh moneyz to buy teh fabricz ..
Okei vannoin jo vuonna xxxx tekeväni jonkun Pokemon suitin mut.. Faija? Lähetääks kauppaa? *Vep used puppyeyes*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.