IRC-Galleria

Vitutusaste 70%Torstai 07.06.2012 20:40

Tilasin Suguun muutama viikko sit uuden peruukin (koska se vanha oli aiva liia lyhyt eikä vastannu tuotekuvausta kun sitä sillo eBaystä kattelin) ja sitä ei vieläkään näy.. eli en ilmeisesti oo Sugu viel Desussakaan. Vituttaa koska oisin saanu ajoissa valmiiks mutta ei koska peruukki lagas sit postiin.. Fuck you kun osaatte postittaa ajoissa.
No, ainakin oon siinä Pokemon ryhmäs niin onpahan syy taas olla Vulpsuna.. vaik musta alkaa tuntuu et taidan olla liian vanha kigulle, vai mitä mieltä ihmiset siel ootte? =/
Nojaa whateva.. kyllä se bussikuskiki edellee luulee et oon alle 17 mut iha sama..

Eli siiis kun Sugu on pois pelist ja Vulpsun oon ottamas tonne niin.. otaks mää jonku muunki cossin megee? Vaihtoehdot on tosin suppeat, ois Pikkumyy tai Eevee-gijinka. Eevees on vaan yks ongelma joska nimi on häntä. se on nii hemmetin iso ja ku mul on jo Vlpsu tulos niin.. nojaa, tulispaha tilaisuus kunnostaa se cossi. Jos Eevee niin tartten joltai ruskeen peruukin lainaan.. Anyone? Jos löytyy ruskeeta peruukkii jos ois pikkuse pituutta (ei paljo tarvi olla mut vähäse ois jees, sillee että femmeltä näyttää). Ja mun molemmat peruukkisukat o selkeesti tehny katoamistempun joten jos kellää on yht ylimääräst ni semmonenki ois jees jos saan lainaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.