IRC-Galleria

ja niille jotka ei tiiä: jaan lehtii tän kesän. Ja kuten kaikki varmaan tietää, ei siitä paljoa palkkaa makseta, mut ainaski saan työkokemusta ja liikuntaa vähintäänki.

No, tän iltane, höm, öinen tarina mennee näin:

Desu tuli, Desu oli, Desu meni (kiitos kaikille ihanille ketä taas pääsin näkee~ palaan aiheeseen tuotapikaa..) ja luonnollisesti tulin Lahest kotiin aika pikasest conin päätyttyä, mun piti nääs jakaa keikka joka ois kuuluna jakaa lauantain aikana (hehe, don't tell boss ;)
No, kesti tietty lajitella ne lehet näteiks pinoiks kuten tavallista ennenko pääsin jakaa. Oon ilmesesti pyöräilly niin paljo viimeaikoin just tän työn takii (ja Desun takii) et oon huomaamatta voimistunu sillee et ajan ylämäet nykyää iha helposti jollai femma vaihteel eikä tunnu missää.

Mut siis, tuntu et olin jakanu ne kauimmaiset kolkat melko pikasesti ja jäljellä oli enää niitä likellä olevii luukkuja. Olin kai viemäs tyylii tokavikaa satsii, olin päässy just pihasta lähteen tienvartee, kun näin siinä autotiellä siilin. Se lyllersi semmost (sille korkeen) kivireunan viertä ja autoja kulki pari siit ohi. Thank god ettei se ollu ehtiny eksyy keskelle sitä tietä sillee et ois vielä ehtiny jäädä alle tai satuttanu ittees millään taval, koska silloin se ois enemmin tai myöhemmin jääny auton alle. Eniveis, jätin pyörän, pomppasin tielle ja hain sen otuksen sieltä pois ja kannoin Kurriksee, missä se on turvassa, kaukana autotiestä ja sil o hyvä olla. Se vaikutti jotenkin kauheen paksulta siiliks ja epäilin jo että saattoi olla tiine naaras mutta mistä mä tiiän ko en kuitenkaa asiantuntija ole.

Mulle tuli jotenki iha älyttömän kiva olo siit että osuin just sillä hetkellä siihen tienvartee .. ja no, siitä että otin tän työn ja rupesin tänää tekee tänää yövuoroo... Pieni elämä pelastui, jos niin voi sanoa

Ja nyt siitä Desusta
On ihan mahtava fiilis koko conista yleensä, vaikka odottamattomia vastoinkäymisiä tapahtui sekä ennen conia, että conin aikana (siis, ei vain mun peruukki vaan myös kaikkee muuta).Oli kuiteski todella ihana saada taas nähdä ihmisii tän kevään stressin ja tapahtumien jälkeen. Ja oli tosi kiva saada auttaa lauantaina Zeroa ja eile Viciä ihon maalaamises.
Mitä siis tein Desussa? - Maalasin ihmisiä
Minustakin on joskus hyötyä jossakin~~
Älyttömästi kiitoksia kaikille ketkä hengasitte mun kaa conin aikan <3 Ilman teit tää tääl ois jotain aivan kaoottista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.