IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 6Sunnuntai 06.12.2009 23:20

Joulumuori oli ajanut Kristian Meurmanin tavoin läpi yön. Mutta ei siksi, että pääsisi jonkun viereen, vaan siksi, koska hänen oli löydettävä vastauksia. Tähän saattaisi auttaa pieni suuri mies, enemmän kuitenkin pieni mies, Dalai Lama. Tien liukkaus vaikutti paikoittain liukuvoidetehtaan testauslinjaa, mutta Harley Davidson oli tyylikkäästi pysynyt tiellä koko matkan. Vastatuuli ei ollut Muoria haitannut, koska hän on Lorealin mainoksia tehdessään tottunut tuulikoneisiin.
-Laitila. Mikä vitun mettä tää oikein on? Siis Laitila. Luvattu kanakaupunki. Jos olisin puutteessa, täältä varmasti sais munaa, heh, naureskeli Muori itsekseen kun ohitti laitilan jylhääkin jylhemmän vaakunan. Muori väänsi kahvasta ja eteni kuin lentämällä kohti kaupungin keskustaa.
Muori saapui liikennevaloihin, kiroili hetken kun joku pässinpää meinasi tulla mopoautolla hänen kylkeensä ja ajoi moottoripyöränsä ABC:n pihaan. Parkkipaikka oli täynnä erilaisia kulkuneuvoja, ihmiset siis todella halusivat nähdä tuon vanhan huuhkajan. Nainen otti, kypärän päästään, heilautti hiuksiaan oppimallaan tavalla ja käveli sisään kanakuvilla koristeltuun huoltoasemaliikekeskukseen.
-Siis vittu mikä määrä hempukoita täällä on, takaan sen kautta pukin pippelin että näillä ei oo todellakaan ollu minkäänlaista laatua kysymyksissään, manasi Muori ja käveli kohti nurkkausta jossa Dalain kalju kiilsi muiden kaljua huomattavasti kiiltävämpänä. Mies havaitsi Muorin saapuvan ja nousi seisomaan.
-Kherrankhin thaalla on nhainen jhoka nhauttaa vhiisaaltha! Mhina vhoin lhuvata shinulle etha vhastaan khysymyksheeshi hyvin kuhin laaman khuuluu vastata, sanoi Dalai ja kumarsi oikein syvään.
-Heh, sähä se naistennielijä oot, taidat tykätä pyllystä ku sulla on noin ruskee kieli, vastasi Muori ja vinkkasi vanhalle rillipäälle silmää.
-Thuleppa thanne mhun pholvelle ishtumaan jha kherro huoleshi.
-Ihanaa, oot aivan ku mun mies, tosin se liehittelee lapsia syliinsä... sanoi muori ja istuuntui Laman syliin ja jatkoi; Mutta joo. Mitä mun pitäis tehdä, kun mun mies tahto armeijaan ja entinen kultapoika Matti Vanhanen on ruvennu suomen diktaattoriksi?
-No tuossapha vhastha on khysymys! Tuon ansiosta paaset mun khaa lhinnaan. Ootko muuten khuullut, etha lhinnan juhlat on shiirretty phaivalle khadeksas tata kuuta? Haluat vharmaan thietaa shyyn, thanaan Mhatti khuspaa shen mhulle khertoi. Khatsos Matti on synthynyt 4 paiva, ja hanen egonsa on siis mhyos 4 phaiva, eli yhteenlaskettuna lhuku on kahdeksan. Jha virkhaanashtumiskuu on 6, joten kuusi plus kuusi on 12, sanoi Dalai rauhallisesti höpötellen katse viihtyen muorin povella.
-Lupaat siis auttaa minua, kysyi muori hämillään.
-Tottakai. Nyt mennään Laitilan Jhattirhattiin jha tehdaan shulle puku!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.