IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 15Keskiviikko 16.12.2009 01:24

Kuului tuulen huminaa. Miehet seisoivat sanattomina Norjan rannikolla. Nyt jos koskaan, miehet olivat korviaan myöten kusessa. Porot kilkattivat yläilmoissa ja olivat siis kovaa vauhtia lähestymässä Pukin oleskelupaikkaa. Mitään muuta ratkaisevaa ei ollut vielä tapahtunut, vaikka Matti oli Marcolle soittaessaan kehottanut siirtymään välittömästi muualle.
-Pian pojat, hupsistakeikkaa nyt juostaan! Matti kertoi että jos ehditään, haetaan suuren dildon muotoisen kiven kärjestä avain, joka johtaa kahteen pallon muotoiseen kiveen, siellä pitäis olla mein tärkeet öljyt! sanoi Marco ja juoksi pikkuhiljaa kohti metsän reunalla olevaa kiveä, kiipesi tämän päälle ja otti avaimen.
-VOI VITUN VITTU! Antakaa mun kaikki kestää. Kerranki ois muija ollu enemmän ku oikees. Vittu mitä tuskaa, en kärsiny näin ees sillon ku mun perseenreikä oli täynnä muurahaisia! kirosi Pukki ja katseli taivaalle, josta Petterin johtama porotokka saapui rekeä vetäen paikalle. Reki oli viimeisen päälle tuunattu. Siihen oli upotettu 10 tuumaisia näyttöjä, siinä oli tribalkuviointi ja suunnattomat subbarit, jotka soittivat Matin ja Tepon suurimpia hittejä.
-Pukki! Hiukka makee kärry. Se musta mies on tainnu vähä pimppaa sun kärryy! Se on kuuma mies, nam! Mutta nyt, juostaan tuonne palloille. Pakko saada ne öljyt, tai Matti suuttuu ja antaa meille piiskaa! Tosin, hih, mä nauttisin siitä! selitti Jorma intoa täynnä kun työnsi Marcon hänelle heittämiään avaimia kiveksissä sijaitsevaan lukkoon. Hän Avasi luukun, josta paljastui monta barrelia kalanmaksaöljyä. Miehet hikoilivat kuin pienet siat ja lastasivat kalanmaksaöljyt Joulupukin rekeen.
-HELVETTI KU TOLLASTA PASKAA! Mun rekeen. Jumalauta! Ootte kans niin vitun vatipäitä. Muutan vaikka Kiinaan, ostetaa Joulumuorin kanssa pieni teemökki ja aletaa levitoimaa. EN KESTÄ!
-Ei sun Pukki namipusi tarviikkaan kestää. Kunhan nyt hyppäät meidän kanssa tonne rekeen, hiplaat meitä vähäsen ja lennät kanssamme turvaan, sanoi Marco hymyillen mahdollisimman etovasti Joulupukille. Juuri kun Pukki oli nousemassa kyytiin, hänen viereensä lensi kranaatti, joka räjähti ja sinkautti kiviä ilmaan tehden maahan suunnattoman suuren kraaterin. Pukki kapusi äkkiä rekeen ja passitti porot lentämään. Kolmikko matkasi kohti korkeuksia ja katsoivat kun maassa räjähteli panokset. Norja oli aloittanut porojen ja Joulupukin elinoimisen. He lensivät pitkän matkan ja vähän väliä joku ampui heitä rynnäkkökiväärillä tai ohjuksilla. Petteri oli onneksi ollut Vietnamin sodassa sotaporona ja tiesi metkut ja väisteli luoteja mestarillisesti. Mikään ei kuitenkaan kestä ikuisesti, ei edes ikuisuus. Suuri ammus osui rekeen, vuodatti kalanmaksaöljyä kaikkien niskalle ja tokka aloitti syöksykierteen maahan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.