IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 21Maanantai 21.12.2009 20:19

Aika oli rientänyt nopeasti. Ei ole enää montaa päivää jouluaattoon ja koko joulu on vaarassa, samoin kuin koko Suomi. Myös tieto Joulupukin mahdollisesta olinpaikasta oli vielä arvoitusten peitossa, koska Horatio eikä Jack suostuneet tarkentamaan tietojaan. Muori oli ollut luostarissa monta päivää, nukkunut kivialustalla ja elänyt riisin voimalla. Hän oli tehnyt harjoituksia ja yrittänyt levitoida unohtaakseen ajatuksiaan. Big Shown piti eilen pitää oppitunti, mutta se jäi väliin koska mies kävi kotimaassaan pelaamassa bingoa isoäitinsä kanssa. Tänään kuitenkin pitäisi olla päivä, jolloin Muori opettelee vapaapainia.
-Minkäköhän vitun tähden mun pitää osaa vapaapainia. Ihan älytöntä. Tää joulukuu on ollu sotkusempi ku mun sänky sillo teininä kuukautisten alkaessa. On ollu agentteja, diktatuuria, selittämättömiä tapauksia. Ihan shaissea, sanoi Muori yksikseen ja makoili kivipedillään. Ovi kolahti auki. Sisään astui Dalai Lama, joka riisui naamarinsa ja näytti oikeat kasvonsa. Toden totta. Se oli Barrack Obama. Muori hermostui ja heitti miestä buddhapatsaalla sukukalleuksille.
-Ou fuck you fucking asshole! I am the president of United States of America!
-So what? Sä kusit mua silmään, viilasit linssiin, vedit vittu nenästä! Mulla on oikeus. On viime päivinä muutki heitelly kovilla esineillä pääjehuja. Ihan oikein niille, saisivat älytä että niiden pitäis tosiaan ajatella jotain eikä vaa istua toimistossaan katsoen ö-luokan pornoelokuvia!
-Yes thama totta on, sanoi Barrac huonolla suomella.
-No, mitä asiaa?
-Big Show on taalla. Sinun on aika tullut nousta kehaan. Shen jhalkeen khun olet harjoithellut phari thuntia, lhennatte Jackin ja Horation kanssa ekokopterillamme khotimaahanne Shuomeen. Mhe huolehdimme lhopusta. Olemme phaikallisthaneet miehenne. Han on joshain huitvitusha Shilja Europan aluksella. Antti ja Henna Kurhinen vhei khaikki shaarella olleet ihmiset aluksheen. Mhuistat vharmaan Jhorma Khaariaisen.
-Muistan. Ratsastettii Jormalla ja sä lypsit siitä maitoa.
-Nhiin, aivan nhiin. Lahetin Jhorman Shilja Euroopalle. Han on meilla thoissa shalaisessa tiedusteluphalvelussa. Huijasin shinua tassakin asiassa, etta vain kaappasin Jhorman rhatsuksi. Thama on khaikki shuunniteltua. Jhorma otti aluksen kapteeniuden haltuunsa, eika haittaa vaikka ohjaus on pielessa, khoska Antti ja Henna ovat ohjanneet alustha khasivhoimin.
-HAHAA! Loistavaa, oikein niille julkisuuden hakusille molopäille! Kiitos että selvititte Pukkini olinpaikan ja viette hänet takaisin Helsinkiin. Oon ihan vitun puutteessa...
-Sen nyt nakee naamastakin. Mutta nyt, tule. Show odothaa shinua. Eika thee iskhuja ennen khuin phyydatte. Khukaan ei shaa nahda opetustha, ei edes salainen tiedustelupalvelu. Lhentonne lahtee kolmen tunnin paastha. Jhouluaattoon ei ole enaa kauaa aikaa, sanoi Barrack ja vei Muorin mukanaan luostarin alakertaan harjoittelemaan vapaapainia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.