IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 22Keskiviikko 23.12.2009 01:04

Joulupukki oli ratkennut. Multivitutus, ärsyttävät ihmiset, paska valtio, kaljuus sekä puutteisuus olivat ajaneet Pukin Silja Europan baaritiskin ääreen ottamaan 'muutamat'.
-Vhittu shaatana mhä en jhaksa vhittu yhtään. Vhittu Mhatti Vanhanen on persreikhä vhailla vhertaa. Vhittu, nhiin isho anhaali ethä shinne mahtuis vaikha dhildo jhonka halkashija on 20 senttiä. VHITUN KHYYPPARI ANNA VHIEL YKSH JEKKUPATTERI SHAATANA.
-Eiköhän Urho ole juonut pikkusen liikaa? kysyi baarimikkona toimiva kalju nainen.
-Mhä en oo vhittu mhikää Urho. Mhä oon jhouluvitunphukki. Khaikki on phäin phersettä. Shelvittiin shentää authiolta shaarelta, mut mhä oon ihan vitun pihalla. Shaatana shentään. Marco ja Jorma on kahdestaan hytishä ja shiel haisee kiima. Mhun kholme lhavaa on shiellä enkä phääse jhuomaan, valitteli Pukki.
-Voi voi sentään. Ei ole helppa pukin elämä, sanoi nainen ja antoi Pukille jekkubatteryn jonka tämä jöi ykkösellä alas. Miestä alkoi viirottaa alkoholin ja energian yhteisvaikutus ja tämä lähti tanssimaan vauhdikkaasti kuin duracelpupu, joka ei ihme kyllä ollut armeijassa. Kuului informaatiomerkkiääni.
-Arvoisat asiakkaat. Hyvää 22:tta päivää. Saavumme kohta määränpäähämme Turun satamaan. Herroja Joulupukki, Marco Bjyström sekä Jorma Uotinen pyydetään siirtymään välittömästi terminaalin ulkona odottavaan hippityyliseen pakettiautoon.
-VOI JHUMALAUTHA MHITÄ NHYT THAAS! Khuka kehtaa. Mhä en vhittu jhaksa thätä phompottelua. ANGST VHITTU SHAATANA, huusi Pukki ja pyörtyi shokkitilaansa.

Tingting. Pukki heräsi hissistä. Jorma ja Marco katsoivat häntä huolissaan kun Pukki örisi erittäin pahoinvoivan näköisenä.
-Mhitä vhittua she Mahtti tahtoo, kysyi Pukki miehiltä.
-Me ei tiedetä naminamipusipusi. Me ei olla oltu yhteyksissä siihen vähään aikaan. Tuskin se on Matti, sanoi Marco ja hissi saapui alas. Kolme miestä käveli ulko-ovelle,, kaksi suorassa yksi haparoiden. He astuivat ulos ja huomasivat scooby doo tyylisen pakettiauton. Jorma juoksi hyppien auton ovelle ja avasi sen ja ulos hyppäsi tuttu hahmo.
-OI PUKKINI! IHANAA NÄHDÄ SUT! IHAN VITUN SIISTIÄ!
-Muija? Muori! Vhittu mhä shaan phimppaa!
-Et saa, oot juonu persläpi saatana!
-Älä rhuinaa! Mhiks shä oot thäällä.
-EI oo aikaa selittää. On Horatio ja Jack ja Obama ja Dalai ja kaikkea sotkua, Big Showta ja sillee. Meidän pitää ajaa kiireesti presidentinlinnaan, heti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.