IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 23Keskiviikko 23.12.2009 21:28

Hippiauto kurvaili kovaa vauhtia kaupungin lumisessa maisemassa. Oli aatonaatto. Jonkun aikabaradoxin vuoksi joukkion matka oli kestänyt useampia tunteja. Kaduilla vaelteli kaljuja miehiä, armeijan joukkoja näkyi siellä täällä ja ne tulittivat kuulapyissyillä ohi kulkevia. Suomi oli ajautunut sisällissotaan, Norjan joukot olivat valmiusasemissa pimeissä nurkissa ja patsaiden takana. Taivaalla näkyi suuri varjo. Pitkänmallinen esine roikkui suurten kuljetushelikoptereiden vaijereissa.
-Voi himpulan pimpulat! Matti aikoo toteuttaa suuret suunnitelmansa ilman kalanmaksaöljyä! Sääli hyvää tavaraa, sanoi Marco Jormalle joka nyökkäili tietäväisen ja tärkeän oloisena vieressä.
-Totta. Kymmenen pistettä Matille ihaanasta rohkeudesta. Tollanen vaatii munaa. Siis sitä mitä meillä ei Marcon kanssa paljoa oo, heh.
-VITTU TURPA KIINNI! huusivat Muori ja selvinnyt pientä krapulaa poteva Joulupukki yhteen ääneen. Auto taittoi viimeiset mutkansa ennen presidentinlinnaa, nykyistä valtaluolaa. Linnan entinen loisto oli kadonnut, nyt se näytti erittäin raiskatulta ja sitä oli koristeltu hirtetyin pukkikoristein ja portaiden alapuolella oli tulessa kasa tekoporoja, jotka savuttivat sankasti ja savu peitti kirkkaan taivaan mustaan vaippaansa. Kaduilla juoksenteli ennen niin iloisia pultsareita itkien palautuspullojen perään tukka ajeltuna pois. Jack Bauer jarrutti ja auto pysähtyi linnan parkkipaikalle. Joukkio nousi ulos autosta, Marco ja Jorma oli kiinnitetty toisiinsa vaaleanpunaisilla pörrökäsiraudoilla.
-Noniin, Pukkiseni. Tänään haastamme Matin ja hänen joukkonsa taisteluun, jollaisia näkee vain amerikkalaisessa showbisneksessä. Huomenna käydään suuri Royal Rumble. Minä olen saanut oppia Big Showlta. Olen saanut oppia ihan vitun kipeen käden kanssa oppia näiltä vitun salamiehiltä. Sun tehtävä Pukki, on sillä aikaa kun mä tappelen, murtautua salaluolaan, joka on parvekkeen alapuolella. Siellä, on eräässä salaisessa nurkassa salainen nappulappula, jossa lukee top secret. Se on tärkeä koko joulun, koko maailman, koko vitun universumin tulevaisuuden kannalta. Mä en vittu tiiä yhtää mitä helvettiä siitä tapahtu, mutta valepukuinen suuri hengellinen johtaja sano mulle näin että niin pitää tehdä. Sä et tajuis kuitenkaan, koska se on top secret, selitti Muori Joulupukille joka näytti siltä että puolet meni ohi.
-Niin just, salaisen palvelun hommia. Me muuten heitettiin Antti ja Henna Kurhinen BB-taloon nuoleskelemaan toisiaan, raukat luulee olevansa suorassa lähetyksessä. Hah, naureskeli Horatio ja joukkio astui sisään linnaan. He kävelivät portaat ja etsivät Matti Vanhasen kanslian. Joulupukki koputti oveen ja selkäytimestä tuli huuto "Onkos täällä kilttejä lapsia"
-EI JUMALAUTAAAAAH! kuului oven takaa ja Jack riuhtaisi oven auki. Matti oli alasti pöydällä vierellään Anita Hirvonen, jonka kädessä oli tuoreita uuniperunoita.
-Kuules tuhma poika! Nyt on vittu sellanen asia, että huomenna taistellaan. Se on kaikki tai ei mitään. 29 sun miestä against me.
-Ja ja millä tavalla?
-Royal Rumble.
-Deal. Missä?
-Juhlasalissa.
-Ja jos häviät?
-Sen näkee sitten, sanoi Muori ja mulkaisi jäätävästi Mattia, jonka erektio hiipui.
-Hyvä on. Saat huomiseen asti aikaa kapinallinen lunttu! huusi Matti vihaisesti kun Muorin johdolla miehet poistuivat huoneesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.