IRC-Galleria

VIHAANSunnuntai 22.03.2009 16:13

1. Siipeilyä. Voi vittu et on perseestä. Hankkikaa ite mitä tarvitte.

2. Kaksnaamaisuutta. Puhutaan selän takana paskaa ja nauretaan ja sitten kasvotusten ollaan niiiiin kaveria, että. Jos pitää puhua paskaa jne niin vois sitä sitten kasvotustenkin olla samaa mieltä. Jos ei halua päin naamaa sanoo samoja asioita, niin ei tartte mielistelläkään. Ruskea kieli on paha kieli.

3. Turhaa lupailua. "joojoo mää ostan sulle huomenna tilalle." Älä lupaa, ellet ole täysin varma, että voit ostaa/maksaa, tai jos edes tarkoitat sitä! Loppuu se luottamus perkele.

4. Muiden asioihin sekoittamista. Mitä sitten, jos mun kaveri on sulle velkaa, ei kuulu mulle.

5. "En minä, mutta ne muut". Myöntäkää rakkaat omat virheenne ja eläkää niiden kanssa. Joojoo, oon huora ja kusipää ja valehtelija eikä teidän äiti halua nähdä mua enää ikinä. Minähän käskin käydä muiden kimppuun? Mee linnaan apina.

6. Jankkaamista. Voi jumalauta, jos en lainaa rahaa tai oo kuskina, niin sitten en perkele ole. Ja jos sitten käyn nakkaamassa ja olen pahalla tuulella, turha tulla lässyttään sitä paskaa, että "en minä oo pakottanu! Turhaan mulle oot vihanen!" Voi lol, et oo joo aseella uhannut, mutta kun ei muuten pääse eroon.

7. Turhaa lapsellista kikkailua. Kasvakaa aikuisiksi. Kiukuttelemalla ette saa mitään periksi.

8. Kaikkia apinoita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.