IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 21:10

kahtellaanpa sitä elämää sitte yksinää hetkine. =)

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 15:36

Härkä inhoaa kylmää ja kuumaa ja yksinoloa ja seuraa ja kovia ääniä ja liikaa hiljaisuutta... Härät ovat todella heikkoja ihmisiä sisältään ja valittavat joka asiasta. He kuvittelevat olevansa vahvoja ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat varsinaisia jeesmiehiä ja -naisia. Härälle ei koskaan käy mikään. Härät nukkuvat paljon.

MOTTO: "Emmää..."
TYÖPAIKKA: aina kun menet asioimaan jonnekin, jossa pitäisi saada joku hoitamaan asiasi jämptisti, esiin piipertää koko työpaikan ainoa härkä, joka sanoo "kyllä" aina kun sinäkin sanot ja "ei" aina kun sinäkin sanot.
AUTO: iso ja vähäkuluttava

[Ei aihetta]Maanantai 14.04.2008 01:11

(Totuus) abortista

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

(Totuus:

Äiti, olen tämän lauseen pisteen kokoinen. Muistutan katkarapua, ja minulla on vähemmän aivosoluja kuin kärpäsellä, eivätkä aistini ole kehittyneet juuri lainkaan.)

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

(Totuus:

Minulla ei ole vielä peukaloa, vain räpylää muistuttavat käsien alut. Jos näkisit minut, olisin noin kahvipavun kokoinen. Alkeellinen tuntoaistini toimii lähinnä suuaukkoni ympärillä, tuskin tiedän onko täällä lämmintä tai mukavaa.)

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

(Totuus: Arvaa mitä äiti, sukupuoleni varmistui jo hedelmöittymisen hetkellä! Kuuloaistini on vielä täysin kehittymätön, enkä todellakaan osaa vielä itkeä.)

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

(Totuus: Liikkeeni ovat spontaaneja, enkä harjoittele tietoisesti mitään - en tiedosta edes olemassaoloani. Reaktiot ulkoisiin ärsykkeisiin ovat refleksiivisiä, eivätkä tietoisesti tuotettuja. Olen pienen pieni robotti, joka on ohjelmoitu toimimaan tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa.)

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

(Totuus: Minä en ole vauva, minä olen sikiö! Lapsi ei ole aikuinen eikä aikuinen ole vanhus. Siemen ei ole kasvi. Maanantai ei ole tiistai. En ajattele, ja minulla ei ole tietoisuutta, joka jäsentäisi tuntemukseni ymmärrettävään muotoon.)

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

(Totuus: Jos olisin tietoinen olemassaolostani, en varmaankaan tahtoisi syntyä, jos en olisi haluttu. Tietoisuuteni ei kuitenkaan ole vielä täysin kehittynyt, joten tuskin tiedostan edes hetkellistä, jäsentymätöntä kipua, jonka abortti aiheuttaa. Jos osaisin, valitsisin mieluummin sekunnin kivun kuin eliniän verran tuskaa. En kuitenkaan osaa. Jäsentynyt aivotoiminta ja kokemus itsensä olemassaolon tiedostamisesta syntyvät minussa vasta paljon myöhemmin.)

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

(Totuus: Jos olen jo nyt Jumalan sylissä, mikseivät muutkin äidit lähetä vauvojaan taivaaseen jo ennen syntymää?)

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.

(Totuus: Aborttia ei tule ottaa kevyesti; se ei ole ehkäisykeino. Kuitenkin jos äidin ja/tai sikiön henki on raskauden takia vaarassa, lapsi syntyisi vaikeasti vammautuneena, tai jos äidin elämäntilanteen takia ei yksinkertaisesti ole mahdollista huolehtia lapsesta, herää kysymys, miksi maailmaan pitäisi saattaa yksi ei-haluttu ihminen lisää kasvattamaan jo nyt liiallista populaatiota entisestään. Onko jokainen sellainen hukattu mahdollisuus, jolloin olisi mahdollista antaa alku uudelle ihmiselämälle, murha? Keskenmeno, masturbointi, ehkäisy, sterilisaatio, abortti, murhia kaikki? Eikö lapsi ole lapsi, vasta kun potentiaalinen lapsi, oli se sitten sikiö tai pelkkä haave tulevan äidin päässä, muuttuu halutuksi ja toivotuksi lapseksi?)

Päivitetyt sananlaskut :)Lauantai 19.01.2008 18:55

*Ken leikistä suuttuu, se
ottakoon diapamin.
*Niin metsä vastaa kuin
hallusinaatiot haluaa.
*Velka on veli ottaessa,
veljenpoika sen maksaa, kun
takauksen antoi.
*Itku pienestä kalusta.
*Tulin, näin ja koitin
sormella.
*Laatta on heitetty.
*Niin makaa kuin sattuu
sammumaan.
*Ei tippa kait tapa ja
ämpäriin
ei mahdu hukkumaan.
*Ruoho ON vihreämpää aidan
toisella puolella.
*Ei kyntömies vakoaan
valitse.
*Lopussa on ihme jos
seisoo.

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 17:46

mä haluisin ampua ne kaikki
ladata lyijyä naamariin
mä haluisin ampua ne kaikki
valaa tän räkälän sementtiin

nää kundit ei taida tietää
että tyttöjä kohdellaan kukkana kämmenellä
mut ei taida tietää tytötkään

helppoo kun on komea poika
sopertaa jotain korvaan
tilittää ja kähmiä
halvat nartut - ne tykkää siitä
typerät...

[Ei aihetta]Lauantai 03.11.2007 22:13

Oooh. Kyllä Lily Allen on loistava. <3 Pelastaa illan.

HÄRKÄ 20.4-20.5Maanantai 01.10.2007 11:47* Luonteenpiirteet: Itsekeskeinen ja tyhmä paskiainen.

* Raha: Olet epärehellinen, joten voit hyvinkin kartuttaa sievoisen summan tilillesi kieroin keinoin.

* Työ: Et ole lahjakas millään alueella, joten pidät sitä suurempaa ääntä itsestäsi peittääksesi osaamattomuutesi. Olet mielestäsi huumorintajuinen ja sabotoit usein työyhteisöäsi typerillä jutuillasi. Tiedät itsekin, ettei kukaan pidä sinusta. Sinulla ei ole ystäviä. Käytät muita ihmisiä välineenä omien päämääriesi saavuttamiseksi.

* Rakkaus: Sovit yhteen kaksosten kanssa, koska molemmat olette kieroja keplottelijoita. Kukaan ei voi kiintyä sinuun oikeasti, koska olet epärehellinen, itsekeskeinen ja hyvin tunnekylmä ihminen. Taipumuksesi itsetuhoon vaikuttaa myös ihmissuhteisiisi, ympäristösi tiedostaa, että saatat hyvinkin päättää päiväsi narunjatkona.

* Seksi: Sinun ja vesimiehen välillä on aina ilmassa sähköä. Kemianne sopivat yhteen ja vietätte nautinnollisia hetkiä yhteisen peiton alla – kunnes hän pettyy sinuun ja tulet jätetyksi. Tyydy silloin kaksosten piikikkääseen, mutta pysyvään seuraan. Voisit kokeilla ruskeakielisyyttä muuallakin kuin työelämässä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 14:17

Hei sinä galleria-teini!

Et kutsu kattovaloa
katoksi,
ethän!
Et kutsu ruokapöytää
ruoaksi, ethän!
Et kutsu hammasharjaa
hampaaksi, ethän!
Et kutsu taskulamppua
taskuksi, ethän!
Et kutsu sähkökitaraa
sähköksi, ethän!

Siispä, minkä takia
kutsut IRC-Galleriaa
irc:ksi?

[Ei aihetta]Lauantai 05.05.2007 17:46

3il3n ol1 mun ihQ zyndexxx... <33 mä niinq täytin guustoitax!!1 <333 ihkuu...
z1t mä n11ngu la1nazin gav3riltax paprui ja me käyt11 CARAGES... oli ihQ.... ....
Huom3n gulz1 wie mut zyömään zyndelahjax, m3nnää varm33 puokkar1n järkkär1l... ze on niinQ toz1 ihQ paikka, Gandee käydä tzeccaa!!111 <333
mä n11nQ tulin h1maax joskuz... 3kä kahd3 aikaa!!!1 mutzi e1 onn3x heränny... ol1n aika gänäz, hihhihihhihiii! oli gyl ihQ <3333

Olen. Ajattelenko??Torstai 15.02.2007 11:09

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.

1. Eve on seuraavien henkilöiden etu- tai sukunimi:

2. Eve on naisille suunniteltu ostospaikka

3. Kyllä, EVE:ssä voi tehdä muutakin kuin lentää aurinkokunnasta toiseen. (;;))

4. Eve on ollut yhtyeessä mukana alusta alkaen ja osallistunut alkuperäiskitkerien kollektiivisiin biisintekoprosesseihin

5. eve on hyvin monipuolinen

6. Eve on myös täynnä näppäriä vinkkejä, kauniita koteja ja sisustusideoita

7. Eve on Röyhkän tuotannolle tyypillinen saavuttamaton naishahmo. Eveä ei voi omistaa, hän on ylivoimainen, epäinhimillinen ja epämääräinen

8. Eve on paras!

9. Eve on todella helppo ja kiltti koira

10. Eve oli astutuspaikassa kahteen kertaan ja siellä "anoppi" sanoi, että Eve on hyvin energinen, kekseliäs ja ei ole toista samanlaista.