IRC-Galleria

Hyvää yötä.Keskiviikko 22.02.2006 02:02

Hyvää yötä lapset. Mää oon onnellinen ja meen onnellisena nukkumaan. Nähdään.

Love brother! ,,\/,

jeejeeMaanantai 20.02.2006 04:13

Oon ilone ja melko onnellinen pitkästä aikaa. :)
Abiristeily on nyt ohi ja tahtoisin sinne kyl vaikka heti takas. :( Pitäs mennä nukkuu vaa en taho.

hohhoijjaaMaanantai 13.02.2006 20:15

ostin sitte kaupasta mm. sisun niitä pussi juttuja (hornaööwazlregn?) nii tää ko. herra A:n koira söi ne. :< ja sit herra A suututti mut ja nyt mua vituttaa ku pientä oravaa.

keleMaanantai 13.02.2006 15:46

ei sitte ollu koneella ees sitä lostin jaksoo jota oisin katsonu, eikä deeseekää alkanu yhteistyöhön.
Kiva päivä tännää. Lämpöö aamulla 37.0, räkä lentää ja keuhkot tulee yksittyä pihalle.
Enkun yo-kuuntelu meni vituralleen ku pystyny keskittymään mihinkään, enkä muutenkaan sitä osaa. Sit tulin herra A:n koiran kanssa tänne ja se kusi mun matolle. <33 Ennen sitä se nuoli lautaset pöydältä. Enkä tykkää ku elukat hyppii pöydille. Nooh, sit menin suihkuun ja sit jostai kaapista tippu hajuvesipullon korkki. Se siinä aikansa pyöri lavuaaris ja sitte se lensi vessanpönttöön. Melko ihQd44. :> ja sitte. Aloin kattoon lostia mut aloin sit ottaa jotai tosta pöydältä ja TSÄDÄM, kaadoin jonku apinan vanhat kahvit. <33 ne sit meni patterin väliin ym et kivakiva, ticotico. niitä sit aikani luutuilin. Enkö mä oo aina sanonu, et kahvit juodaan keittiös eikä tietokoneen luona??? Ja jos pitää olla ni mulkku et ei voi ees kaikkia kahveja juoda, saatikka jättää ne vain pöydälle lojumaan, niin hommaa kahvis muualta. Mitenhän päivä vielä jatkuu. :> nii ja tolla herra A:n koiralla on juoksu, et eiköhän matot, peitot ym oo viel punasia pisteitä täynnä piakkoin. huoh.

Onneks sentää sain viimiset koulupäivät saikkua. ;) mut kai sitä pittää käyä vielä viimine koulupäivä käydä istumassa keskiviikkona.

heippa. meen kattoon lostia.

prklPerjantai 10.02.2006 20:11

Ei hele. en oo kyllä ollu näin pahalla päällä niin pitkää aikaa etten ees muista. Kurkku on aivan älyttömän kipiä ja sille yhelle apinalle on niin helv vaikeeta et se tois kurkkupastilleja. Just. Kiitti.
Veliki pyys huomenna laskemaan, va ei voi ku kurkku kipeenä, koira hoidossa ja ei ees rahaa. :/
Eikä se em. apina voi ees sanoa et juodaanko sitä huomenna. Ei varmaan sitte.
Kaveriki pyys huomenna käymään, vaa jälleen on koira hoidossa. Ei voi mennä.
Tänään olis kiva mennä baariin vaa kas, koira hoidossa, enpä menekkään. Eikä toki ole rahaakaan. Olis kiva lukea kirjotuksiin, vaan kurkku on niin kipeä et itkettää ja koiraa pitää kuitenki käyttää pihalla ja rapsuttaa sitä ja leikkiä sen kans. Enpä luekkaan.
Tekis mieli itkeä, vaan sitten menisi ripsivärit huonosti ja sitten pitäisi pestä meikit kokonaan pois ja meikata uudestaan, ehkä käydä jopa suihkussakin, jos sitä lähteekin käymään jossain tänään.
On niin piristävää huomata, et mua niin kovasti tarvitaan ku oon kämpille kahlittuna. Haloo. Saa sitä täälläki tulla käymään.

Imekää paskaa vaa.

Angst.

[Ei aihetta]Perjantai 27.01.2006 00:51

Perseestä.

jeje!Sunnuntai 22.01.2006 22:58

aika lepiä! kuukausi koulua ja ohi on! siis niinku itse koulu, kirjotuksiahan ei lasketa kouluun. ;) mut eipä siinä. oon meleko ilone ja kaikki on aika kivvaa.

tännää käytiin hra A:n kans katsomassa mun kumittyttyä ja se oli ihana. <3 opetin sen naksutteleen ja se konttas kauhiaa kyytiä mua karkuun. :( mut ihana silti. <3

sit muutenki oli über kiva mahtava ihana jeejee viikonloppu, toivottavasti kohta taas. <3 ja sitte saan fuffen hoitoon taas muutaman viikon päästä. seki on aika kivaa. <3 sit mää tahtoisin ostaa chihuahuan. ehkä sitte kirjotusten jälkeen ku pääsen töihin, kattoo sitte. mut pitkäkarvane chihu ois iha 1hQd44.

tekis läksyjä :S

Semmosta.Lauantai 14.01.2006 19:15

Ikävä ihollesi, kaipaus kiinni sinuun.

Meleko yksinäistä. Kai tää tästä. Rakastan Aleksia.

uuvet vuojetMaanantai 02.01.2006 22:33

Ennää en polta tupakkia.
Ennää en oo niin mustasukkane.
Nykyään nauran myös itelle.
Ennää en juo niin paljon.
Ennää en hermostu niin heleposti. (paitsi nyt vähän aikaa ku lopetin tupakan polton)
Nykyään oon ahkerampi.
Luen kirjotuksiin kunnolla.
Etin töitä.
Piän parempaa huolta raha-asioista.
YRITÄN tipatonta tammikuuta.

Miks vuoden pitikään vaihtuu. :'(