IRC-Galleria

Whisper_

Whisper_

Höppänä

Kevät ja kaikkee ^^Sunnuntai 23.04.2006 00:03

Kevät on nyt todenteolla tullut ja se tuntuu luissa ja ytimissä. Olen päässyt talven harmaudesta ja vaihtanut sen kevään iloiseen keltaiseen. Tosin aika haalistuneeseen sellaiseen mutta kuitenkin :)

Eilen kävin koulun jälkeen Tampereella ostamassa kevättakin & kengät. Päädyin takin kohdalla helppoon massaratkaisuun, eli täysin kaikkien periaatteitteni vastaisesti ostin sen H&M:stä. Minkäs teet kun on rajallisesti aikaa, rahaa, ja hermoja. Nyt oikeastaan vähän kaduttaa :D Onko arvomaailmassani jotain vikaa kun vastuuttomasta alkoholinkäytöstä ei tule morkkista mutta takista tulee?

Illalla kävin Ritalla parturoitavana ja näin mm. Terhin Pitkästä aikaa. Marjo, Jani, Make, Minna ja Iina kävi ihmettelemässä meidän taloa Sussulla. Onneks niin pieni auto mahtuu kääntymään meidän pihassa ongelmitta :D Tänään päivällä väsyneenä raahauduttiin koululle pelaan warhemmeria.

Ohjelmassa oli peli Ismon welffejä vastaan ja 1000+1000 vs. 1000+1000-peli welffit + helffit vs. Mikon ja Arin örkit. Ismoa vastaan tuli kummallisen nopanheiton tuloksena niukka solid mulle. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen ^^ Isossa mätössä omat joukkoni oli vähän statisteina puskajussien ottaessa meille pisteitä jousilla. Örkit saivat ainoat VP:t kamikaze-silver helmeistäni joita yritettiin tanssittaa vastustajaan loitsulla :D

Huomenna olisi tarkoitus rustata kirjoitelmaa vähemmistöryhmästä. Kauheaa. Pakko se vaan on tehä mutta kun päälle painaa 1000 muutakin kouluprojektia. Vaikka onpa noista aina selvitty...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.