IRC-Galleria

Ei kukaa kissaa halua??Maanantai 31.08.2009 18:07

Mein emokissa ja sen pentu ei tule yhtää toimeen enää.. :( Emo antaa pennulle kuonoon heti, jos tulee pihalle, joten majailee koko ajan naapurissa. Ollaan ihmetelty ku tooosi harvoin näkyy pihalla, ja naapuri tänään tuli sanoo,et on hein nurkissa aina.. Ja on monet kerrat nähny miten emo pieksee sitä oikein kunnolla.. :( Pakko antaa pentu pois ennen ku emo tappaa sen, ilmeisesti haluaa aika kovin pennustaan eroon.. :( Itku kurkussa tätä ilmoitustakin väsään, hirveän rakas kisu meille on, mut ei ole vaihtoehtoa..

Sisälläkin pentu meillä siis ollut ja paljon. Osaa kyllä olla sisäsiisti, en tiedä johtuuko tosta emosta, vai mistä, mut välillä on käyny merkkaamassa mein sohvalle. Nyt tuo "tapa" taas jääny pois. Paikan muututtua voi siis tuon kokonaan lopettaa. Ei tehnyt sitä pienenä, jokin aika sitte vasta aloitti. Laatikolla ei pahemmin käy, pyytää kyllä ulos. Mut siis jos haluu, saa hänestä pihalle hyvän hiirikissan:)

Kyseessä on siis 19 viikkoinen Ginny-tyttö. Ihmisrakas, sylissä ei tykkää paljon olla, mutta rakastaa rapsuttelua ja silittelyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.