IRC-Galleria

Yökyöpeli

Yökyöpeli

Suuri taikuri
Typerä yökirja...

Tänä yönä tapahtui taas kummallisia asioita. Sain linkin sivulle, jossa voi selvittää kenen "julkkiksen" näköinen olet. En voi uskoa todeksi, että A) ylipäätään tein koko vitun saatanan perkeleen helvetin yhdennäköisyystestin... B) Sen vitun saatanan perkeleen helvetin testin tulos oli Ville Valo!

Siis vittu! Jos olen 20-vuotiaana saman näköinen kuin sysiruma ukkeli, joka on minua ainakin 10 vuotta vanhempi ja polttanut kolme askillista röökiä siitä lähtien kun oppi kävelemään, olen varmaan 25-vuotiaana Gandalfin tai Joulupukin näköinen!

En voinut sietää tätä tuomiota, vaan urhoollisena peräänantamattomana taistelijana kokeilin useammalla eri kuvalla.. ja paskan vitut. Sama saatanan pellehermanni siellä silti komeili yhdennäköisyyslistan kärjessä!

Eniten minua ärsyttää se, että sillä tuhannen keikarilla oli ne aivan käsittämättömän rumat viikset joka kuvassa. Tuli sanoinkuvaamattoman paha olo, kun odotin tuloksia... yhtäkkiä sieluni peilejä moukaroi sana HIM ja ruutuun ilmestyy tämä kirottu viiksimies.

Miksi helvetissä niillä ei ole varoitusta siellä sivuilla "mikäli kärsit kahdenkympinkriisistä, älä tee tätä testiä" tai "Jos pelkäät että tuloksesi on Ville Valo, älä tee tätä testiä"...

Olen murtunut. Pirstaloitunut pieniksi sirpaleiksi ja itsetuntoni rippeet ovat tyystin mennyttä. Siispä odotan kaikilta ystäviltäni oloni parantamiseksi A) myönteisiä lohdutuksen sanoja, etten minä ole Ville Valon näköinen... Tai B) rahaa. Mutta vaihtoehto C) myönteiseksi tarkoitetetut lohdutuksen sanat, että Ville Valohan on ihan hyvännäköinen; ei tule kysymykseenkään.

...typerävillevalo...typerätnettisivut...typeräyökirja.

-minä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.