IRC-Galleria

Yökyöpeli

Yökyöpeli

Suuri taikuri

Tarun synttäritLauantai 24.12.2005 04:45

Rakas päiväkirja.

...eikä sanaakaan pikkujouluista.

Kello on paljon ja minä syön tonnikalaa öljyssä... suoraan purkista. Tämä se on elämää! True opiskelija meininkiä. Ei jumalauta... Nyt on muuten jouluaatto!Toivottavasti pukki (enkä tarkoita tällä kertaa Jannea) ei ole lukenut päiväkirjaani, sillä minä kovasti odotan lahjoja... Jouluaatto, ja minä kirjoitan päiväkirjaani. Helvetti. Ihan kuin minulla ei olisi parempaa tekemistä.

...MINULLA EI OLE PAREMPAA TEKEMISTÄ!!!!!

Joka tapauksessa. Olimmepas tässä viime tiistaina menossa juhlistamaan Tiinan rakkaan ystävättären Tarun syntymäpäiviä Järvenpäähän. Lähdin töistä ja kävin ostamassa muutaman matkaevään lähimmästä kaupasta. Ensimmäinen avattiin jo ratikassa. Toinen junassa ja sitten olinkin Järvenpäässä. Tarun kihlattu ja sitä kautta ystäväni Tuomas tuli minua vastaan ja johti minut Järvenpään viralliseen teinihelvettiin RT:hen.

Ilta alkoi lupsakasti. Tuomas joi siideriä, johon minä totesin että "eihän tota kattele Erkkikään..." ja hain Tuomakselle kaljan. Tilasin myös kaksi pilliä, jotta Tuomas voisi juoda niitä samaan aikaan. Idea oli hyvä! Itse asiassa helvetin hyvä! Ei aikaakaan kun minä ja Tuomas juotiin pilleillä siideriä, kaljaa, virtasta ja kahta jotain ihme drinkkiä joita en edes muista... Se maistui ihan viinikumeilta! Te tiiätte niitä huikihilpeitä erivärisiä kumikarkkeja mitä saa laivalta! Vittu! Me keksittiin nestemäiset viinikumit!

Meno oli muuten todella homoa. Vitun RT. Siellä oli siiderit tarjouksessa Tuomas hyödynsi sitä ahkerasti. SIIDERIÄ! Homomeno jatkui, kun saimme toiveemme läpi ja tiskijukka soitti YMCA:n. Tiina ja Taru tanssivat kauniisti ja minä ja Tuomas vähän vähemmän kauniisti... MINKÄ HELVETIN TAKIA MÄ TANSSIN AINA MIEHEN KANSSA?! Noh... ihan sama. Silloin oli homo ilta ja se annettakoon minulle tällä kertaa anteeksi.

Jano iski. Tuomas kävi tilaamassa homoimman drinkin mitä löytyy. Sieltä sitten tulikin joku saatanan siro lasi, jossa oli pink-cattiä ja kermaa ja mitä lie sörssöä... vaaleanpunainen pilli ja kirsikka. Se oli kyllä vitun hyvää! Homodrinkkejä meni sitten vähän useampi illan mittaan ja lopuksi meno oli niin homoa, että seurueemme kolme äijää ottivat paidat pois. Tässä vaiheessa seuraamme oli liittynyt joku ihme keski-ikäinen jätkä, joka kanssa sitten otti paidan pois. Kukaan ei oikein tiedä mistä hän tuli ja miksi, mutta siinähän hän sitten oli... Ihan sama. Lisää kaljaa.

RT on tosi homo. Ensin tiskijukka ei hyväksynyt toivomustani, ennenkuin minulla olisi paita päällä. Sen jälkeen portsari tuli ja heitti meidät pihalle. Siis sen takia, että paikalla on kolme komeaa urosta ilman paitaa?! Helvetti! RT on paska paikka! Siis vittu! Vessassa lukee ensimmäisenä "videovalvonta". Minkä helvetin takia vessassa pitää olla videovalvonta?! Sairasta... Joku vanha äijä kattoo mun kusemista?! Ei vetele tämmönen peli... Neljästä vesihanastakin oli poistettu kaksi... perkele. Yrittääkö ne mulkerot pienentää vesilaskua puoleen?! Miksi helvetissä niillä on neljä lavuaaria jos ei ole neljää hanaa?! Vitun RT... Ei vetele tämmönen peli.

Mutta siis helvetti... Siksi että ei ole paitaa?! Jos siellä joku saatanan vanha käpyperseportsari ei kestä katsella kolmea komeaa miestä ilman paitaa niin johan on markkinat! Kateus on yksi seitsemästä kuolemansynnistä. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käyn RT:ssä... Kerroin tyylikkäästi portsarille kantani asiasta. Poistuimme tyylikkäästi paikalta ja minä lauloin tyylikkäästi Internationalen kävellessäni portaita alas. Ulos päästyäni näytin vielä tyylikkäästi persettä. Tässä vaiheessa meni viimeinen matkaevääni.

Vitun RT. Lupasin tästäkin kirjoittaa päiväkirjaani. Vitun RT. On tämä päiväkirja vitun hieno keksintö! Sanokaa vaan, että se on homojen hommaa, mutta sehän passaa minulle.

Vitun RT...
-Minä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.