IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Yazz

Yazz

olen, mutta ajattelinko olevani?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Flunssa kausi alkoi, voihan *sensuri*Perjantai 04.11.2005 10:37

Eli näin pääsi käymään keskiviikko illan jälkeen. Flunssa kausi alkoi. Taisin palelluttaa sittenkin itseni jaloista, koska olin Maidon Tuottajien 50-vuotis juhlissa aluksi kaverin kanssa ja tietenkin minulla oli nahkakengät (liian pienet joten ohuet sukat jalassa) jalassa.

Nyt nenä vuotaa ja kurkku on kipeä, mutta se ei minua estä lähtemästä takaisin Kouvolaan ja viettämään perjantai iltaa kaverin taikka kavereiden kanssa. Riippuu nyt että raahaudummeko samaan paikkaan viettämään iltaa, koska pertin Baari on nyt ainakin väliaikaisesti suljettu, tietämykseni mukaan.

Mutta ei se mitään, kunhan pääsen katsomaan tuttuja naamoja ^^ Ja huomenna tietenkin Helsinkiin käppäilemään, jos tämä tauti nyt ei sen verran pahene ja kuume nouse tästä nykyisestä enempää ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.