IRC-Galleria

Yazz

Yazz

olen, mutta ajattelinko olevani?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Vitutus millemium!Perjantai 11.11.2005 10:22

Juuh! Vituttaa, eilen alko vituttaa ja pahast, saatana!

Hyvä päivä muuten tulossa, vihdoinkin pääsee Räntämetalliin \o/ Pääsen sinne riehumaan ja rentoutumaan parin kaverin kanssa! Mutta oikeasti, miten voi vituttaa näin pahasti. Saatan kyllä tietää syyn ja se varsinkin tässä vituttaa. Noh, ihmiset joutuvat kestää minua vittuuntuneena tänä iltana -.- Ja huomenna -.-

Flunssa kausi alkoi, voihan *sensuri*Perjantai 04.11.2005 10:37

Eli näin pääsi käymään keskiviikko illan jälkeen. Flunssa kausi alkoi. Taisin palelluttaa sittenkin itseni jaloista, koska olin Maidon Tuottajien 50-vuotis juhlissa aluksi kaverin kanssa ja tietenkin minulla oli nahkakengät (liian pienet joten ohuet sukat jalassa) jalassa.

Nyt nenä vuotaa ja kurkku on kipeä, mutta se ei minua estä lähtemästä takaisin Kouvolaan ja viettämään perjantai iltaa kaverin taikka kavereiden kanssa. Riippuu nyt että raahaudummeko samaan paikkaan viettämään iltaa, koska pertin Baari on nyt ainakin väliaikaisesti suljettu, tietämykseni mukaan.

Mutta ei se mitään, kunhan pääsen katsomaan tuttuja naamoja ^^ Ja huomenna tietenkin Helsinkiin käppäilemään, jos tämä tauti nyt ei sen verran pahene ja kuume nouse tästä nykyisestä enempää ^^

Elämässä monia asioitaMaanantai 31.10.2005 17:13

Elämässä on monia pieniä asioita jotka ovat henkilölle itselleen joko mukavia, joskus taas todella vittumaisia. Yksi niistä saattaa olla tunteet, jotka ovat minusta joskus todella vittumaiset kuin olla ja voi. Pahempaa ei voisi tietää mitenkään, vaikka tekisi mitä.

Tänäänkin olen huomannut tunteiden häiritsevän ajatuksiani monesti. Sekoittavat pahasti jos yritän kuunnella opettajan kertomia asioita, mutta kuitenkin siinä aina käy niin etten pysty keskittymään opettajaa vaan ajaudun omaan maailmaani ja mieleeni. Oman maailmani sopukoissa mietin monia asioita. Mm "Entäs jos se oliskin ihastunut minuun..." ""Entäs jos ystäväni ei pärjääkkään siellä..." "Entäs jos en olisikaan lopettanut seurustelua silloin aikoinaan, niin olisinko tavannut nykyiset kaverini ja saanut kaksi uutta todella hyvää ystävää..."

Näihin vastauksiin kukaan ei voisi vastata oikein. Menneisyyttä ei voi muuttaa mitenkään ja se on minusta oikein. Katsoin viikonloppuna hyvän ja oudon elokuvan, nimeltään Perhosvaikutus. siinä elokuvan päähenkilö omisti kyvyn osata muokkaamaan menneisyyttä jos nykyisyys ei ole niin kuin hän haluaisi. Hän aloitti jo 7 vuotiaana kirjoittamaan päiväkirjojaan, mutta merkintöihin tuli katkoksia, koska hänellä oli muisti katkoksia.

Kun hän täytti 19 vuotta, niin yliopistotutkielmassaan hän tutki isältään perinnyttä sairauttaan, muistamattomuutta, jolloin hän huomasi kyvyn muokata asioitaan. Hän halusi ainoastaan yhden asian. Lapsuuden ystävättären tyttöystäväkseen.

Tämä asia sai minut miettimään asioita, joita olen nyt miettinyt muutaman päivän. Mitäs jos tekisin asialle jotain....

Vastaus on kuitenkin: EN USKALLA!

Tuosta asiasta en pysty pääsemään mitenkään yli, mutta onneksi omistan 5 hyvää ystävää joiden kanssa pystyn puhumaan asioita. Kiitos heille!!

Kiitos kuuluu näille ihanille henkilöille: Aortta, Zyprexa, Bledemon ja TonTon. Ja tietysti monille muille henkilöille. :)

lopussaPerjantai 28.10.2005 00:19

Loma uhkaa hiljalleen loppua *snif* Huomenna sitten pitääkin pakata kimpsut ja kampsut koko viikonlopuksi että pystyy tienaamaan rahaa :D AInut plussa xD Mutta mielummin olisin kavereiden kanssa viettämässä aikaa *masennus*

Päivä joka tuli, oli ja meniKeskiviikko 26.10.2005 23:47

Keskiviikko, lomaviikko, kaverit <3 Mitä vielä puuttuu...? joosh, tiedän ainakin itse vastauksen mutta tämä ainakin kelpaa xD
- Vanhemmat »