IRC-Galleria

Yazz

Yazz

olen, mutta ajattelinko olevani?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jasun muistilista osa 2.Torstai 21.06.2007 20:55

1. Koita nukkua enemmän, vaikka sun työt alkaa kello 10.30 joudut silti nousemaan kello 8.30. Paitsi hyvä ihminen huomenna joudut nousemaan jo ennen 8:a. Eli ne 12 aikaa nukkumaanmenot ei ole hyväksi.

2. Vaikka kuinka haluaisit suunnitella asioita, niin älä suunnittele... Olet huomannut sen jo muutamaan otteeseen, viimeksi tänään.

3. Asioita olisi helpompi suunnitella jos olisit sinkku, mutta kun et ole niin joudut kärsimään suunnitelmien perseelleen menon vielä monesti tulevan elämäsi aikana. KANNATTIKO! Omapahan on syysi. Muistaakseni sulla ei ollut mikään kiire sitoutumaan, et paljoakaan edes harkinnut uuden yksilön löytymistä rinnalle. Kaverisihan sitä sulle alkoi melkein suunnittelemaan, itse vaan kauhistelit asiaa. HAH. Salinen nauraa sinulle!

4. Muista kastella kukka, se ei oikein tykkää olla siinä auringossa ilman vettä... ja ravinteetkin olisi ihan mukava antaa edes kerran kuussa. Samoin se karvaturri kukan alapuolella haluaa kanssa vettä ja/tai myös tuulettimen. Karvapallolla kun on kuuma.

5. Ja nämä angstaus-kautesi alkavat ottamaan päähän. Vaikka olisit kuinka väsynyt yms niin silti asialle ei voi minkään. Olet sen verran stressaava ihminen että petyt ja agstaudut enemmän. Mutta nämä kesäangstithan on ihan normaalia sulle niin sähän olet tottunut niihin nyt 4vuodessa? ;) Sekin siinä on ettet kerro asioista muille vaan olet se kuunteleva osapuoli. Eikö olekin ihanaa? Muistat varmaan kun Kati sanoi sinulle että voisit mennä hoitoon :) Olisiko ;)

6. Kaunis näky kun väännät sitä veistä sydämmessä <3

Swallow the Sun - The Ship

Ja tämmöisiä terveisiä sinun toiselta minältäsi, että olet pirun hyvä piilottamaan huonot negatiivisuudet ajatuksesi. Ja kerrot niistä mielummin näin tekstillä kuin naamatusten! HEIKKO TEINI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.