IRC-Galleria

YleX_Aamu

YleX_Aamu

YleX Aamu on palannut joululomilta.
YleX Aamu kehitti uuden baaripelin! Tarkoituksena on kehittää tunnetuista elokuvanimistä uusia versioita lisäämällä sinne sanan (tarvittaessa kaksi). Aamutiimi on kehittänyt tähän mennessä mm. seuraavia:

- Kuuma kansantanssi

- Tuntematon sotilaskotiemäntä

- Menetetty maatila

- Saippuaprinssinakki

- Twilight - Aamunkoin syömä

- Viimeinen ristiretkieväs

Lisää elokuvapilauksia löydät TÄÄLTÄ.


Kehitä sinä nyt omasi! Vastaa Aamun kysymykseen tähän artikkeliin, sähköpostilla ylex.aamu(a)yle.fi tai tekstiviestillä numeroon 17176 (0,40€/viesti).

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Tänään vietetään Lucian päivää, joma kuuluu alun perin katoliseen pyhimyskalenteriin. Nykyään sitä vietetään kuitenkin ennen kaikkea ruotsinkielisessä kulttuurissa. Päivän kunniaksi kouluissa valitaan perinteisesti Lucia-neito, joka on pukeutunut valkoisiin vaatetisiin, punaiseen vyöhön ja kynttiläkruunuun. Perinteisesti Lucia-neito on myös vaalea, mutta miksi? Ruotsalaisten takia? Alkuperäinen Pyhä Lucia oli italialainen...

Tämän kunniaksi YleX Aamu tahtoo tietää, milloin sinun mielestäsi vaaleilla on ollut hauskempaa. Oletko katkerana brunettina katsonut, kun Lucia-neito valitaan vierestä? Vai oletko itse blondi ja ollut etuoikeutettuna ystävääsi nähden esimerkiksi ulkomailla? Mitä muuta? Kerro meille, milloin hiustenväri vaikutti!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

YleX:n uusi joulubiisi radiosoittoon?Tiistai 13.12.2011 09:13

YleX soitti eilisessä lähetyksessä Joulun ihme -nimellä kulkevan kappaleen, jonka primus motorina toimii YleX:llä aikoinaan juontanut Juha Lahti. Lahden lisäksi uudessa hitissä hoilaavat ja soittavat YleX Aamun Ile Uusivuori, entiset aamuveikot Juuso Myllyrinne ja Mikko ”Peltsi” Peltola sekä Tomi Saarinen ja Olli Junes.

Nyt olemme saaneet viestin, että kappale lähtee radiosoittoon jouluviikoksi, jos saamme tarpeeksi kannatusta!

Facebookissa haemme 1500 peukkua statukseen, täällä tavoitteena on saada 150 sydäntä tähän blogiin... Miten on? Löytyykö kannatusta? :)

Kuuntele biisi TÄÄLTÄ.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Joka joulu kauppoihin tulee (enemmän ja vähemmän tunnettujen) artistien joululevyjä. Kannet näissä jouluajan mestariteoksissa ovat usein samanlaiset: romantisoidaan takan ääressä villapaidat päällä, heilutaan kynttilän lämpimässä valossa tai iloitaan kuusen äärellä. Nyt me haluamme nähdä sinun iskevän Joulu-CD-levynkantesi! Kuvaa, piirrä tai kuvakäsittele* levynkantesi ja lähetä se meille sähköpostilla ylex.aamu(a)yle.fi.

Arvostelemme kansia ulkonäön ja idean mukaan. Parhaimmat palkitaan YleX-tuotteilla ja paras saa lisäksi jotain pientä mukavaa.

*käytä vain omia kuvia tai kuvia, joita sinulla on lupa käyttää.

PS: Muista Aamun tyypeistä tulossa myös omat kannet....

‎*^*^*YleX Aamun Joulu-CD-levynkansi -skaba!!*^*^* ILE
Tänään vietetään sekä Jean Sibeliuksen syntymäpäivää että suomalaisen musiikin päivää. Tänä vuonna juhlapäivä on myös ensimmäistä kertaa liputuspäivä. YleX Aamu tahtoo kunnioittaa juhlapäivää ja kysyy teiltä kokemuksia suomalaisesta musiikista epätavallisissa paikoissa.

Oletko kuullut suomalaista musakkia Shanghain kiireisessä tavaratalossa? Onko HIM raikunut pitkin New Yorkin katuja? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Tarja Halosen kausi Linnan valtiattarena päättyy ja ensi vuonna Presidentinlinnassa nähdään uusi isäntä tai emäntä. Halonen on kertonut tahtovansa jättää perinnöksi "pikkuisen kevyemmät ja nuorekkaammat" Linnan juhlat.

Jos sinä pääsisit päättämään vuoden 2012 juhlista, niin miten muuttaisit niitä? Jatkaisitko Tarjan linjalla ja muuttaisit juhlia entistä kevyemmäksi ja nuorekkaammiksi? Millä tavalla? Olisiko vierailla vähemmän päällä? Annettaisiinko yläfemmoja kättelyn sijasta? Olisiko Keltaisessa salissa vaahtobileet? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
YleX Aamun vieraaksi saapuu tänään keilaaja Osku Palermaa (klo 08.30), joka tunnetaan omaperäisestä keilaustyylistään, jossa pallo heitetään kahdella kädellä.

Monilla meillä on arjen askareissakin täysin oma tyyli tehdä asioita; omituisia tekemisen tapoja voi bongata esim. liikenteessä, ruokapöydissä tai vaikka yleisessä saunassa.

YleX Aamu kysyy tänään: Mitä teet eri tavalla kuin kaikki muut?

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
YleX Aamussa kuullaan tänään lentävän toimittajamme Aleksin raportti huomenna järjestettävän Boxing Nightin pressitilaisuudesta. Boxing Nightissa suomalainen Robert Helenius taistelee brittiläistä Dereck Chisoraa vastaan. Voittaja palkitaan raskaansarjan Euroopan Mestarin tittelillä. Tasaisesti uraa luoneella Heleniuksella lienee nyt uransa ja elämänsä jännittävin paikka.

Äärimmäisen jännät paikat ovat myös YleX Aamun Ilellä, joka lähtee Linnan juhliin tekemään tv-toimittajan hommia.

Nyt me haluamme tietää, milloin teillä on ollut elämänne jännittävin hetki? Oletteko odottaneet kouluun pääsyn tuloksia? - tai muita tuloksia... Onko ollut jännittävää muuttaa pois kotoa? Onko edessä ollut jonkun jännittävän henkilön tapaaminen? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

Elämäsi jännittävin hetki?Perjantai 02.12.2011 09:11, 163 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Tuomas Holopainen YleX Aamun vieraanaSunnuntai 27.11.2011 20:22

YleX Aamun vieraana maanantaina 28.11. kävi Nightwish-yhtyeen nokkamies Tuomas Holopainen.

Haastattelun voi kuunnella täältä: http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/tuomas-holopainen-imaginaerum-on-ehdottomasti-meidan-teatraalisin-orkestraalisin-poukk

Tyylimies Tuomas Holopainen vieraili kertomassa uudesta Imaginaerum-levystä.

Aamun kysymys: Tapahtui pikkujouluissa...Perjantai 25.11.2011 09:52

Taksikuskit ovat nyt todella kiireisiä, sillä pikkujoulusesonki on kuumimmillaan! YleX Aamu hyppää tänään kelkkaan ja järjestää perinteiset toimistobileet ennen kaupungille siirtymistä.

Pikkujouluissa sattuu ja tapahtuu: Joku juo liikaa boolia, joltakin katkeaa kengästä korko, joillakin on flirtti päällä, joku näyttää paljasta pintaa, joku itkee ja avautuu, joku ottaa kopioita takamuksestaan... Avaa meille pikkujoulusalaisuuksien arkkusi ja kerro, mitä sinulle tai ystävällesi on tapahtunut pikkujouluissa!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.