IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi
Siis voi siis niin ku vittu...!

Jos ihmisen aamu meni taas pilalle huolimatta ihanasta ilmasta, niin se todella sitten meni.. Mä en vittu jaksa oikeasti. Mikä siinä on että ihmiset ei ymmärrä? Koulu on niin täyttä yks sellanen paikka, jossa tuntuu nyt tosi pahalta olla. Kaksi opettajaa ja molemmat aloittavat päivän huutamalla mulle.

Eilen
Opettaja 1: "Mari, sä oot taas myöhässä"
Minä: "Miten niin myöhässä ja miten niin taas?"
Opettaja 1: "kello on varttia yli kymmenen"
Minä: "Ensinnäkin MINÄ tulin toisen työssäoppijan kyydillä ja HÄN oli myöhässä. Ja toiseksi, jos olisin tullu bussilla ni mul olis menny yhtä kauan ja kymmeneltä pidetään muutenkin vartin kahvipaussi niin enhän mä nyt saatana ole myöhässä. Ja miks ihmeessä sä et tälle toiselle työharjoittelijalle sano mitään??"

Tänään
*Tervehdin iloisesti opettajia ja totean*
Minä: "Mun on tänään pakko lähteä vähän aikaisemmin koulusta, koska mulla on töitä Lidlissä"
Opettaja 2: "Niinpä tietenkin, ainahan sulla on.."
Minä: "Perusteleppa sitten tämä väittämäsi..."
Opettaja: "Aina sä tuut millon sattuu ja lähdet miten sattuu, sä et saa kuule työharjoittelu tunteja tarpeeksi...."
Minä: "Hetkinen!! Ensinnäkin, mun on PAKKO käydä töissä, koska kela EI maksa edes mun koko vuokraa. Mun on pakko ansaita elantoni, muuten mul ei olis mahdollista mm. käydä edes koulua. Ja toiseksi, olin Wirkkalan Elinalla työharjoittelujaksosta suurimman osan ja tiedoksi, että olin siellä joka päivä sen 8 tuntia töissä, että eiköhän mulla tunteja ole sieltä tarpeeksi. Mainittakoon myös se, että itse annoit mulle lukujärjestyksen, jonka mukaan työharjoittelutunnit on ja jakson lopussa vasta sanoit mulle, että ei sen lukujärjestyksen mukaan koulua käydä..."
Opettaja 2: "Niin sanoin, koska tulit harvasen päivä kymmeneen"
Minä: "NIIN TULIN, KOSKA OLIT LUKUJÄRJESTYKSEEN kirjoittanut niin, sillä itse olet täällä paikalla vain silloin kuin niin sanot. Ja työharjoittelun säännöissä lukee, ettei me saada hommia tehdä täällä työsuojelulakien mukaan, ellei joku oo meitä valvomassa.... Ja ihmetystä herättää myös se, että minkä helvetin takia sä aina mulle huudat siitä jos mulla on neuvola/töitä tai jotain muuta menoa, mutta näille muille aikuisopiskelijoille et sano mitään, vaikka ne olis kuinka poissa lapsiensa sairauksien, omien nuhiensa tms. takia.."

Mä en oikeasti jaksa. Harvasen päivä saa tapella ihmisten kanssa. Vituttaa niin ankaralla kädellä, ettei oo ikinä vituttanu. Kyyneleet tuli silmiin ja oli pakko lähtee tunnilta veke. Nyt ne varmaan hieroo tuol jotai potkui mulle tms.
Haistakoot suomeks sanottuna PITKÄN VITUN MOLEMMAT!

~Nim. Väsynyt YoOdi, joka on raskaana mutta silti pitäis painaa samalla höyryllä ku muutkin~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.