IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi
Kyllä juu. ^^ Ei olla opettajien kanssa tapeltu vähään aikaan ja netti pitäis aueta nyt si viim. 18.12. Sitä odotellessa. Uus koneeni on ihan mieletön tykki, sillä kelpaaki si surffailla. Et ei sen syytä. =D
Huomen olis neuvola si taas. Masu pömpöttää jo tosi komeesti. Söin äsken ja si ku kiipesin portaat ni mun maha oli siirtyny oikealle!! Vähänkö nauratti näky, ku masu oli oikeasti ihan toisella puolella. Heh. Et kyl se siellä liikkuu, mut en vaan tunne sitä vielä. Hitto odotan sitä et se potkasis jo silleen et tunnen. Kuha ei ny hirveesti siihen rakkoon ku muutenki joudun juoksee vähän väliä vessas. =/

Nyt tulee oltuu si enemmän duunissa. Aluevastaavan kans sovittiin et nyt enemmän tunteja tekisin ku tarvii pesämuna kerätä vauvaa varten. ^^ Meinaa nyt vaikuttaa noi tulot tuleviin äitiyspäivärahoihin. Et näin.
Porukka ihmetelly joka puolel et kui mä vielä koulus/töissä olen. Ollu vähän huulipyöreenä, et mitä helvettii, et onko ihmisil oikeasti tapana jäädä heti raskauden alettua veke duunista ja koulusta...? Meinaa kyl mä aion painaa niin kauan tääl ku jaksan. Toivottavasti saan nää paperit tästä koulusta. Meinaa oikeasti tosi paljon helpompi olis lähteä JATKAMAAN ETEENPÄIN äitiysloman jälkeen mieluummin ku palata koulunpenkille.

Et tälläsiä ajatuksia. Ja nyt takas keinutuolin jalan kimppuun.

~YoOdi~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.