IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Noniin!!!Maanantai 01.09.2008 17:22

Muutto tehty vielä on rojua siellä ja täällä, mut netti toimii. Pitihän se käydä hakemassa, se mokkula meinaan. Ehkä maailman kätevin. =) Muutettiin to-pe välisenä YÖNÄ. 02.00 aikaan yöllä saatiin Samin työpaku ja peräkärry tyhjäks. Antin työpaku tyhjennettiin vasta perjantaina päivällä ku ei enää torstai yönä ollu puhtia. Kiitos kovasti avusta kaikille mukana olleille, ootte tärkeimpiä!!!

Että nääääin.. Porukat tuli eilen turkista ja hakivat Tellun hoidosta täältä. Olihan se jo kaksi viikkoa ollutkin meillä. =) Ihana karvaturrikka, alkaa silläki olee ikää jo se 10 vuotta.. O_O En tajuu mihin aika oikein häviää.. Mut juu, tänään koko aamupäivä juostiin Hennan, Manen ja Fannyn kanssa pitkin poikin Forssaa hoitaa kaiken maailman paperiasioita kelas, sossus ja sit ties missä.. =/ *Örh örh -> Mane kakkaa sitterissä vaippaansa ilmeisesti xD -> haukottelee äherryksensä jälkeen* LOL.. =P Nyt on ihan sika väsyny. Unohdin yhden paperin viedä kelaan ni pitänee se toimittaa sit huomenna.. Plaah.. Ei jaksais, mut eipä oo paljon vaihtoehtoja.. Jepulis jee...

Mitäs muuta. Eilen kaveri kävi auttaa telkkarin asentamisessa. Jotenki ei tää tekniikka oo luotu mua varten, ihme että mokkulan sain toimii VAIN yhdellä soitolla asiakaspalveluun. =D Oon alkanu miettii liittymän vaihtamista.. Toi sonera kusee ihan vitusti. Törkeää pitää asiakaspalvelu maksullisena ja sit saat jonottaa tuhat vuotta ennen ku pääset jollekki neuvojalle.. =S *Kiroaa* DNA:lla vastasivat samantien puhelimeen ja osasivat neuvoa. Kaikenlisäks sonera on törkeän kallis.. =S Mut juu.. Nyt syömään jotakin, väsyttää vietävästi..

~YoOdi~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.