IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Jos jotain haluaisin nyt sanoa...Perjantai 03.10.2008 21:20

Noh. Viikonloppu alkanut, neiti istuu kotona tämän viikonlopun kuten tähän asti kaikki muutkin [yhtä lukuunotaamatta, kiitos äidin]. Joo. Manen isukki kävi sitten eilen täällä pyörähtämässä ja sanoi, että alkaa käymään nyt joka viikko 2 kertaa Manea katsomassa. Olin silleen, että: "Jes, edistystä! Pääsen ehkä urheilemaan tms." Sitten kysäisin, että olisko mahdollista, et se toinen päivä olis yksi viikonlopun päivistä kun herra kumminkin viikot töissä ja sen Manen näkemiset on yleensä se yksi tunti duuniensa jälkeen ni ehtis ainaki viikonloppuna näkee pidempään poikaa niin:

"Ei käy. Oon nykyään monena viikonloppuna kavereille kuskina"
.... Voitte uskoo, että hieman loksahti leuat auki. Että kavereiden ryyppykuskina on tärkeämpää. Ymmärtäisin, jos se siitä todella jäisi hyville liksoille, mutta kun tiedän ettei näin ole.

Ei siinä sitten mitään, ajattelin että vitut mun tarvitse mihinkään mennä. En mä niin sitä omaa aikaa kaipaa edes, kyllä sitä voi kuntoilla silleenkin, että Mane on messis [vaunujen kanssa sit kävelyä vaan...]. Mut sitten tossa eilen kattelin rahatilannetta ja olin laskenu kaikki sen varaan, että herran elatusrahat tulee viimeistään tänään [eräpäivä 1. päivä joka kuuta ja kun meillä eri pankki niin maks 2. arki päivää menee et rahat on mun tilillä]. Ja sitten olin kauppoihin lähdössä ostaa Manelle ruokaa niin ajattelin vuokran sitten maksaa.. Menin verkkopankkiin ja HEPSKUKKUU. Ei ole tullut rahoja..

Soitto herralle: "Olisin vaan kysyny, että meinaatko ne elatusrahat millon maksaa"
Herra: "No on vähän ollu ongelmia tässä, saat ens viikol"
Olin silleen, että "Tiedätkös, että mulla olis pitäny vuokra maksaa viimeistään tänään ja pojalle pitäis ruokaa ostaa, et ei se pyhällä hengellä elä.. Tiedätkö sen myös, että suunnittelen kuukauteni menot tulojen mukaan ja jos niitä ei tule niin on vähän vaikea suunnitella.."
Sit tuli tyrmäävä vastaus:

"No ku lainasin kaverille tossa ja se perkele ei maksanutkaa niitä vielä takasin.."

... Mulla alkaa oikeasti menee niin vitun järki ton äijän kanssa. Kantais saatana vastuunsa. En mäkään ala kavereilleni lainaa semmosia summia, puhumattakaan siitä että lainaisin silloin kun olisi lapsi elätettävänä. *Helvetin syvä huokaus*

Mitäs vielä?
Noh, kerrottakoon nyt sitten vielä Pihlajakadun arkea osa miljoona ja kaksi kymmentä tuhatta seitsemän... Talossamme asuu jos jonkinmoista porukkaa, ei siinä mitään. Mutta kun pieni poikani ei saa nukuttua niin ryhdyn toimimaan.. Tässä on nyt jo nelisen kertaa ollu semmonen meteli tässä kuukauden sisällä että moro. Toinen soittaa musiikkia aamu 7.00 asti, vaikka soitin poliisitki.. Ja toisella naapurilla on paha skitsofrenia ja mies alkoholisti -> aloittavat usein tappelemaan siinä 04.00 aikoihin.

Tänään nyt sitten tapasin ensin tämän alkoholisti miehen ja sanoin, että mua todella häiritsee se meteli, että tapelkoot päivisin, että mun pojan nukkuminen on PIKKASEN tärkeämpää. Ja herra sanoi asiallisesti, että tekee kaikkensa, että meteli loppuisi. Sitten tapasin n. 10min sen jälkeen tämän skitsofrenikko muijan, kävimme seuraavan keskustelun:

Minä: "Morjesta. Ei tosiaan siinä mitään, mulla on hyvät unenlahjat, mutta pojallani, jolla on ikää 4,5kk - ei ole niin hyvät. Joten olisi todella toivottavaa, että pitäisitte aamuöisin pienempää meteliä jos suinkin mahdollista"
Nainen: "En se minä ollu, se oli joku toinen, mä olin sairaalassa!" *Valehtelua ja NIIIN läpinäkyvää*
Minä: "Kyllä se te olitte, miehenne juuri niin sanoi tossa pari minuuttia sitten.. Kyllähän me nähtiinkin eilen - ette te missään sairaalassa ollu"
Nainen: "No... KYLLÄ SÄKIN PIDIT METELIÄ SILLON KU ASUIT SIINÄ YKSIÖSSÄ!"
Minä: "Saanen huomauttaa, että sillon jos häiritsee - sanokaa asiasta niin asia korjaantuu ja tiedoksi, ettei silloin sijaiskärsijänä ollut pieni poika..."
Nainen: "Olen sairas ihminen ja pitää munkin joskus nukkua"
Minä: "Tehkää mielellään se silloin kun kaikki muutkin nukkuu ja on hiljaisuus."

...

Voin kertoa, ja voin myös näyttää - salkkareiden pihlajakatu on PIENTÄ tähän verrattuna.
*Puhelin valmiina soittamaan poliisit jo ties kuinka monennen kerran..*

~YoOdi kiroilee itsekseen~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.