IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi
Rauhallinen viikonloppu kaikenkaikkiaan. *Haukottelee väsyneenä* Tekis mieli pelata tietsikalla vaan jotai. *Jussi toi tälle tietokonepelejä kasan* Mistäköhä sitä aloittais.. Hmm.. *Vilkaisu asuntoon* Niin noh. Kai sitä pitäis siivota ensin. *Huoh* Tuntuu et ainaista tää kirottu puunaaminen. Näin unta viime yönä, että olin ottanu uuden lävistyksen ja että olin muuttamassa taas. Siinä unessa heitin KAIKEN ylimääräisen menemään.

Hitto kun pystyisin siihen. *Pohtii moista* Mulla on niin paljon ylimääräistä rojua..
Ku joulusiivouksen aika tulee niin vois kyllä oikeasti tehdä sen, että ottais jätesäkin vaan tohon eteiseen ja alkais viskomaan kamaa veke. Kun oikeasti kellari täynnä tavaraa ja aina sitä miettii vaa: "Sitä VOI tarvita vielä joskus" Pyh, ei sitä tarvii. Niin se vaan on.

Käytii kaverin tykö kääntymäs tänää. Manen tyttöystillä ;P 1,5kk nuorempi likka, Janni. <3 Yli suloinen ilmestys kyllä. Mane otti tyttöä kädestä kiinni ja hymyili kiljuen innoissaan kun näki sen. =D Kahvipöydän antimet olivat raskaat, mutta ai ai, niin hyvejä =D Pizzaa, keksei, dallaspitkoa. Jami jami! =D

Joo o..
Eilen oli purkautumis päivä. Meni hermo kaikkiin asioihin.
Mut rakkaani keksi keinon piristää mua. ^^ Kynttilöitä, hyvä elokuva ja läheisyyttä...
Mmm mmm.. Ja. xP Kaikennäköistä.

~YoOdi - saaneena on helppo hymyillä~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.