IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

HaasteTorstai 19.01.2006 05:47

Mulle napsahti haaste tähän meemiin, sen mulle lähetti vissy , tässä ohje:

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


1. Tämä ensimmäinen outo juttu juontaa juurensa ihan puhtaasti kappaleesta: Hellä ori. Aina kun joku sanoo: Kylläh, niin en voi olla sanomatta: Hellä. Toinen samantyylinen tapa on, että kun joku sanoo: Se o. Ni on pakko vastata: Ne o.

2. Baariin valmistautuessa en voi olla tanssimatta peilin edessä ja harjoittelematta uusia liikkeitä.

3. Kenkien ja lahkeen yhteiselon pakonomainen seuraus -> jos vasemman puoleisen kengän päälle laskeutuu lahje erilailla kuin oikein puoleisen kengän, täytyy tilanne korjata siten, että molempien kenkien päälle lahje laskeutuu samallalailla.

4. Keskustellessa ihmisten kanssa, tulee useinkin sanoja joiden merkitystä en tiedä. Tällöin en suinkaan kysy niiden merkitystä, hymyilen vaan nyökkäillen ja johdattelen asian toisaalle. Parhaimmillaan olen yhtynyt kavereiden ihmetellyihin kun joku muu ei ole tiennyt sanan merkitystä, vaikken itsekkään sitä tiedä.

5. Syöminen... Kun ihastun johonkin poikaan, minulle tuottaa suuria ongelmia tämän seurassa syöminen. Tämä fobia on ollut kaikissa suhteissani alkuvaiheissa.

Minä haastan: cml, vaLoja2, Galantine, iitatiita, Sphirituz, el_escaparate ja zaah

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.