IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Turhautuneisuus ja hiljainen pihlajakatuSunnuntai 03.06.2007 03:13

Kävin tossa kavereiden kanssa Lammilla viettään iltaa. Heitettiin Viivin kanssa talviturkit. Oli hieno fiivis ^^ Sit mentii toisen kaverin kämpil pyörii ja sieltä si Wahreeniin. En mä siellä ollu ku puoli tuntii ni oli mitta täys. Oikee teinihelvetti. Joten tulin si kotiin ja suutuspäissäni purin vihaani siivoomiseen. Kerrankin siis johonkin hyödylliseen xD
Kaverit olis niin täyttä tarjonnu juomat tänää, mut mä en vaan jaksanu juoda. Oikein tuputtamal tuputtivat. Kaks kaljaa join ja plah, ei vaan kiinnostanu ottaa enempää. Nyt himasa ja kämppä on siisti, suitsuke palaa ja oon niin vitun ajatuksissani et hajoon.

Yks poika lupasi soitella mulle kahden jälkeen sit ku on käyny suihkusa ja syöny. Ei oo näkyny eikä kuulunu. Oon turhautunut. Pitäis antaa aikaa sille kuulemma, sanoo kaverit. Mut vittu joo... Kaikki ihmiset NIIIIN tietää etten voi sietää sitä että luvataan jotain ja si ei pidetä. En siedä. Eikä mun tarvii. Mulla on kaikki mitä mä tarvitsen. Mitä mä miehellä? En mitään.. Joten antaa olla. Tähänkin asti pärjänny ihan vitun loistavasti ilman.

Laitoin pesukoneen muuten pyörimään xD Taitaa naapurin täti taas rakastaa mua.. heheheh.... Tähänki asti oon aina pessy pyykit sillon millon ehdin - vuorokauden ajasta riippuen. hehe.. Joten siis näin se homma etenee..

Nyt iltapalaa ja pää tyynyyn.
Väsyttää.. *Huokaus*
Suukko Danille. Ikävä sua... <3 Mietin sua niin kovin koko ajan...
Vaikee elää ilman sua. Vastahan oli joulu ja hommattii joulukuusi ja koristeltii se ja ja ja.. Kaikkee.. Ihanaa. En unohda sua ikinä. EN IKINÄ!

~YoOdi~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.