IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Möyhyjen möyhypäivä...Tiistai 21.03.2006 20:53

Ensinnäkin nukuin viime yönä sen 4 tuntia ku jumitin koneella.. =/ No juu. Kumminki 10.00 kouluun -> koe heloista ja kiinnitystarvikkeista.. Olinko lukenu? Joo - kymmenen minuuttia tänä aamuna siinä 02.00 aikoihin aamuyöstä. No juuh.. Kaippa se läpi meni.. Sit mentiin 12.00 Fenestran tehtaalle tsekkaamaan vähän terien teroitusta - sooliki mielenkiintoinen mesta. Opeteltiin frendien kans zoomaa sellasel valokoneella suurennoksia kakshaarasista. xP Heheh.. Khyy yl ja läppä lens -> mainio reissu.

Ja ku kotiin tulin huokaisin kaaokselle -> kämppä oli ku mikäki leirintäalue.. Joten eiku ku hommiin:
Ensiksi koiran ulkoilutus ja koska ilma oli mitä parhain - lenkille ja huomasin ku himaan lenkiltä tulin että oltiin möyhytty sen kans tuol lumihanges semmonen kaksi tuntia - ei sitä huomaakkaan ku aika menee sen kansa. =)
Sitten pesin koiran, se haisi pahalle. *Naur* Otin kuivuneet pyykit pois narulta ja lykkäsin pesukoneen pyörii uudelleen. Sit kohdistin katseeni ja toimintani pöytätasoihin -> tiskasin, ja siivosin tietsikka- ja keittiönpöydän [mä en tajua miten ne oikein vetää kamaa puoleensa]. Sit siivosin vessan, tirppojen häkit [vaihdoin ruoat samal] ja imuroin. Kaikentämän aikana Matso lensi kolme kertaa järkyttävän huutamisensa takia jäähykoppiin miettimään. Hermot ollu kireäl sen kanssa viime aikoina - loppuispa tää saakelin kevät jo..
Sit neidot oli lentämäsä tosa sen pari tuntia ku touhuilin ja koht olis Matson vuoro. [Olihan se tosa jonkun aikaa ennen neitoja toki tepastelemas] Et näin.. Viel pitäis pyykit ripustaa ku toi kone lopettaa..

Kumma juttu et siivoominen vie aina niin perkeleesti aikaa ja ei se loppujen lopuksi niin mukava hommaa ole. Mut onpahan taas hetken siistiä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.