IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

K-Maro - Gangsta PartyKeskiviikko 22.03.2006 14:23

Tänään tuli sit postisa tuo K-Maron levy. Eipä jokainen oo meinaan voittanu kiss fm:ltä K-Maron levyä nimmarilla ja julisteella varustettuna. ;) Heh he. *Popitellut levyä koko päivän siitä asti ku se kolahti postiluukusta* Joo oh. Muistu oikein mieleen toi päivä ku voitin sen, sooli jotain pari viikkoa sitten:

Sinä päivänä kaveri antoi mun ajaa autollaan yhdel pellol. Ku oltii jonku aikaa ajeltu lähettii yhden toisen frendin luo käymään ja ystäväni laitto auton parkkiin. Mentii sit sisään ja puhelin soi -> outo numero ja vastasin siihen sitten koko nimelläni [yes - U can call me El stupido xP].
Ja puhelimesta kuului tuttu ääni: "Täs on Mato Lounaskorpi kiss fm:n illoista, moi!" Olin sillee: "No moro", sit se siinä jotain kyseli ja totes et oon osallistu K-Maro aiheiseen kisaan ja et olin näköjään vastannu väärin, mut et antaa mulle uuden mahdollisuuden vastata. Olin sillee: O_o Et mitä ihmettä.. No joo kilpailus kysyttiin kumminki:

Mitä K-Maro sanoi kun häneltä kysyttiin mitä outoa hän on tehnyt suomessa?
a)Laskuvarjohypännyt
b)Pelannu suopotkupalloa
c)lumilautaillut

Ja olin netissä vastannut, että b) koska soon tosi omituinen suomalainen laji, mutta koska olin ollu väärässä ni sit arvasin ton a) ja väärin meni taas. Kirosin ajatuksissani itseäni: "Nyt meni hyvä levy sivu suun.." Mut sit Mato heittiki: "No arvaas vielä.." Ja minähän arvasin sitten kolmannen kerran ja kappas vain! Oikeinhan se meni -> kun kerran ei ollu vaihtoehtoi enempää. *Naurua* Et kyl täytyy aika onnekas olla, et mulle soitettiin vaikka olin vastannu jo "alkukarsinnoissa" väärin ja ku pääsee silti "jatkoon" ni vastaa useampaan otteeseen väärin.
Mut levy luvattiin ja tänään [22.3.2006] tuli postisa Si K-Maron nimmari, levy ja juliste. <3 Ihania biisei täs levyl!! Khyy yl. Mut joo ->

Oltiin sit lähsössä sieltä kaverin luota [sillo pari viikkoo sitte]ni frendi hymyili vaa ku huomas kuinka iloseks toi levyn voitto oli mut tehny. Päättivät vetää viel röökit siin pihal ja mä kun en polta ni pyörin siin jokusen aikaa ympyrää iha liekeis ni frendi heitti auton avaimet mulle ja totes: "Peruutas toi auto pois tuolta" Olin sillee: WTF? [Oon ajanu elämässäni meinaan autoa vain 3 kertaa. Ja ikinä en ollu peruuttanu ONNISTUNEESTI.]

Oli pikkasen jännäkakka housussa, mut tein töitä käskettyä ja peruutin jumalauta ku vanha tekijä ei ollu lähelläkään kolaroida muita kaaroi mitä siin oli, saatikka taloa. Frendit oli pihal kattomas rööki huules ja totesivat ku menin autoon: "Ei se saa vaihdetta pois varmaan päältä". Sain vaihteen pois päältä ekal yrittämäl.
Olivat vaa sillee: "Mitä helvettiä?" Ja sit tuli ablodit. Auto oli nätisti valmiina lähtöön. Ainoa asia minkä olin unohtanu.. *Punastumus* Käsijarru oli pääl.. *Nolo*

Mut toi päivä jäi mieleen tosi positiivisena. =)
Kiitos frendin ja kiss fm:n.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.