IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Spice Girls - MamaPerjantai 07.04.2006 01:49

"Mama - I love you, Mama My friend.." *Hyräileepi hymyten* En koskaan pysty sanomaan tarpeeksi äidilleni kuinka paljon rakastan sitä. Mun äiti vaan on maailman paras! =P Kaikista hauskinta on et jopa pari mun frendiäki on sanonu samaa, et nimenomaan minun äitini on paras. *Naurahtelua*
Tänään tuli tiuskittua ihan turhan asian takia.. Harmittaa. Mut onneks se tuntee mut paremmin kuin kukaan muu tässä maailmassa ja ymmärtää etten pahaa tarkoittanut.
Me tapellaan aina silloin tällöin mut ei koskaan mistään ylitsepääsemättömästä. *Muistelee elämäänsä* Aina silloin kun on tosi vaikeeta ja ku itketti ihan sikana, sooli aina siinä vieressä. Itkin vaan ja vuodatin kaikki tunteet. Ja se ku oli tosi hyvä olla ja naurettiin - äiti oli aina siinä. Nyt ku asutaan eri kaupungeissa ni on välil ikävä niitä hetkiä et se vaan tulis pelaa Kyodai:ta [Japanilainen "laatta" tietsikkapeli] mun huoneeseen ja kyselee päivän tapahtumia.

Oi äiti.. Kuinka pärjäisinkään ilman sua? En mitenkään.
*Lähettää lentosuukon äitille* Tärkein henkilö elämässäni, siitä ei pääse mihinkään.

Pitäis useammin mennä käymään mutsin ja faijapuolen luona. Siel saa olla rauhassa ja on hyvä maasto ulkoilla koiruuden kans. Ja TILAA. Tää kerrostalo huoneisto on nii pieni ettei tääl oo oikein tilaa. Ajatukseni tarviivat paljon tilaa.. *Toteamus* Ei vaan tuu lähdettyy ku näit elukoit on niin paljon.

*Taustalla alkaa soimaan Bat & Ryyd - Voi ryydana* Heh.. Tää biisi onki TOOSI vanha. Tuo heti mieleen systerin. Piipatuksen. Se opetti mut kuuntelee hyvää musaa äidin kans. Rakastuin Queenin musiikkiin, Piia opetti sit lisukkeeksi mut rakastaa Teknoa ja kaikenmaailman poppia. =) Bat ja Ryyd oli kova sana jo aikoja sitte ja soon vieläki! xP Tulee ihan 90-luku mieleen, silloin olin viel NIIIIN pieni.. Heh..

Elsin [nicil: cml] kanssa oltii kovii touhuu kaikenlaista. Kaikenmaailman pulkkareissut, kasvimaareissut, uimahalleis juokseminen, footbagin potkimiset ja lopulta sit discot ja niistä sit baareihi. Siin on kyl yks mun parhaimpia frendejä. Tukenu ku tukea oon tarvinnu, nauranu ja itkeny mun kans. Aika on juossu ja juoksee edelleen. Mut olis se vaan ihan kamalaa jos se pysähtyis. o_O Show must go on ja viel on monet reissut käymättä, toivotaan ainaki niin. =)
Lippu korkeal. Khyllä!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.