IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Lupaukset ja myöhästelySunnuntai 28.10.2007 01:16

Nää on olleet mulle aina täysi mysteeri, mulle itselle ne on aina olleet asioita, joita on sanottu, että tehdään. Kun jotain luvataan ne pidetään. Mutta nykyään toi lupauksen käsite on menny todellakin koetukselle. Ihmettelen suuresti miten muut ihmiset sen ottaa??

Mulle on niin monta kertaa tietyt frendit ja läheiset/tuntemattomat jne. ihmiset yleensä, sanoneet tekevänsä jotain, tulevansa jonnekkin sovittuun aikaa tms, mutta eipä ole näin käynyt. Ihmiset ovat siis pettäneet lupauksensa.

Miksi siis luvata, jos ei voi pitää lupauksiaan?
Tähän vastaa kaikki ihmiset, jotka eivät osaa lupauksiaan pitää: "Suunnitelmat muuttuu, niille ei voi mitään." Ja siihen mä tokaisen kylmästi: "Jos on LUVANNUT niin silloin suunnitelmat hoidetaan niin, ettei ne muutu sovitun asian suhteen." Kuten esimerkiksi tää Vantaalle lähtö hommeliini, mä lupasin Saijalle, että mä menen sinne, mut hyvää ajankohtaa ei tuntunu löytyvän. Sitten päätin varata aikaa ja kappas vain: Vihdoinkin päivämäärä ja kaikki valmiina reissuun. Olisi ollut töitä ja ties mitä ongelmia, mutta hoidin asiat niin, että pidän lupaukseni. Tähän haluan pyrkiä ja olisi mahtavaa kun muutkin ihmiset tekisivät samoin.

Toinen asia mitä en ole koskaan käsittänyt on se, että sanotaan tulevansa johonkin tiettyyn kellon aikaan ja sitten ei ihmistä näy ku pitäis jo olla siellä missä sovittiin. Tulee jotai ihan ihme selityksii. Ja sit mä vartoon jossain hevon kuusen helvetissä et nää räkänokat ilmestyy paikalle sitten kun ehtivät. Parhaimmillaan oon venannu toista tuntia. Se turhauttaa ihan saakelisti. Mikään ei oo niin väärin kun ANTAA TOISTEN ODOTTAA. Vois edes saakeli ilmoittaa hyvissä ajoin, että myöhästyy, ettei toinen osapuoli odota si turhaan jossai tyyliin kaatosateessa et millon se toinen tulis. Nyt oon alkanu tekee silleen, että en enää odota. Lähteny monta kertaa paikalta helvettiin ja ku ihminen menny sinne 30min-2h myöhässä ni ne soittaa ni totean haukotellen, että toisaalla jo, olis kannattanu tulla ajoissa. Oon huomannu et tää konsti on kannattava. Mun ei todellakaan TARVITSE odottaa ihmisiä.

Tälläsiä miettimisen arvoisia asioita taas pohdin.
Kuulin muuten herkullisia juttuja tossa, oon nauranu taas itseni halki. xD
Ei sen syytä. Onneks kaikki mulkut ihmiset todellakin saa loppupeleissä AINA
ansionsa mukaan. Ai ai.. Helmi olo. ^^

~YoOdi painelee nukkumaan, uskoen yhä tasa-arvoon~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.