IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi
*Olipa kerran tyttö, joka oli menettänyt kaiken. Hänellä ei ollut muuta kuin pieni mökki pimeässä metsässä, jossa hän asui. Hänellä ei ollut ystäviä, eikä perhettä. Hän oli surullinen tyttö, jota maailma oli kohdellut kaltoin.

Yhtenä yönä tyttö istui hiljaa rappusilla kylmissään, katsahtaen kuuhun joka valaisi kuistia. Tyttö oli ollut kuistilla jo pitkään, sillä tytöllä ei ollut enään mitään millä lämmittää mökkiään, hän oli miettinyt liikaa asioita jotka saivat hänet surulliseksi. Yksinäinen kyynel valui pitkin tämän poskea, huokaisten painoi tyttö päänsä polviinsa.

Samassa pimeydestä kuului ääniä, jotka saavat tytön havahtumaan, hieman ehkä säikähtämäänkin. Nostaen katseensa säikähdyksen voimasta ja luoden sen äänen suuntaan. Hiljaisuus oli taas laskeutunut..

Hetken kuluttua metsästä asteli rauhallisesti esiin lumenvalkoinen susi joka katsoi suoraan tytön silmiin. Voisi luulla, että tyttö pelkäisi - ei. Tyttö ei pelkää, ei enään. Susi asteli tyttöä kohti. Susi tuli aivan tytön eteen, nuolaisten kyyneleen tämän poskelta.

Tyttö kaatui suden varaan, halaten sutta. Vuodattaen nyt kyyneleitä, onnen kyyneleitä. Ja juuri silloin tapahtui jotain.. Susi muuttui pojaksi. Ja niin poika halasi tyttöä ja tyttö poikaa. He halasivat pitkään, kuin olisivat koko elämänsä etsineet toisiaan. Toista joka rakastaisi. Ja niin tyttö rakasti.

Mutta kun tyttö avasi silmänsä - poika oli poissa, ei ollut suttakaan. Mutta tyttö ei itkenyt. Tyttö hymyili. Laskeutuen kuistille selälleen ja sulkien silmänsä, yhä hymyillen. Niin tyttö kuoli, poika yhä mielessään, onnellisena.*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.