IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Rulliskauden avajaiset!Maanantai 24.04.2006 01:18

Joo elikkäs en olis aamulla krapulapäissäni kuvitellut todellakaan et päivästä olisi muodostunut sellainen kuin siitä tuli. ;P Käytin Hankun siinä puol kasi aamupisulla ja tulin takas koisii -> heräsin yhdeksän aikaan ku frendi lähti takasi kotio. Oli ollu yötä tääl ja tuttuun tapaan oltiin sitten dokattu. =) No yhdeksän jälkeen en sit enää nukkunu. Toisel frendille laitoin viestiä et miten olis lenkin paikka siinä kolmen kieppeillä. Ja niin me sit mentii. =D Ainaki 6km lenkki painettiin kakkostien toisella puolella olevas mettäs neljän koiran kera.
Ku sieltä mettästä tultiin ni kattelin Hankun turkkia ja kirosin sitä tajutonta takkumäärää mikä sil on.. =S Pahimmas takkuuntumis iässä ja kevään takia on joutunu pesee harvasen päivä sitä.. Kattelin sitä turkkia ja totesin, että kaikki takut oli rastoittuneet ihoon kiinni -> ei niitä enään selväksi sais ilman ettei koiraa sattuisi ja siihen olis ikä ja terveys menny jos oltais alettu selvittelee niitä.
Joten sit frendin luo paiskattii ja ajettii koiralta karvat pois. =D Heh. Rouheen näkönen lopputulos! Koirani ei näytä enään lainkaan Löwcheniltä vaan pikemminkin kääpiösnautserilta. En halunnut viiksistä luopua joten jätettiin kulmakarvat ja viiksi karvat ja häntän "viuhka". Ihan on snautserin näkönen. Ku tajuttii frendin kans ni naurettiin ihan kipeänä. Pirteän näköinen. Kasvattajalle laitoin viestiä ja kyl jännitti et mitä kommenttia sielt tuli, mut se sanoi et on ihan ok. Onhan Hannes kotikoira ku toinen kives ei oo laskeutunu -> ei sitä voi näyttelyihi sen takia viedä. Ja kivempi se on kesällä silläki ku turkki on lyhyempi ja kurat lähtee huuhtasemalla. Muistan ku viime viikollaki hankasin puol tuntia suihkus sen turkista hiekkaa yms. paskaa ku oltii mettäs oltu mylläämäs.
Heh. Oli se vaan itsekki ihan huuli pyöreänä ku se hokas ettei sen korvis enää ollukkaan pitkiä karvoja, jotka olis painanu niitä eikä turkkia takkuineen. Viiletti ihan ihmeissään frendin koirien kanssa pitkin kämppää. =)

Noh.. Sitä tuli tosiaan äitille kännispäissään luvattua, että rullismaratonin vedän 17.6 eli sellaset 42km!!! Et HUH.. Mut ku jotai luvataan tehdä ni se kans tehdään. Otin rullikset sitten tänään esille ja vähän testailin tos läheisen kaupan parkkiksel niitä ja innostuin. Vedin sit sellaset 5km alle kahteenkymmeneen minuuttiin. Yllätyin itsekkin et jaksoin vetää sil tehol mil vedin -> enhän mä oo hirveesti kuntoillu aikoihi.

Et päivän saldo: Ainaki 6km kävelty ja n. 5km rulliksil. =)
Ja olo on parempi ku koskaan! Liikunta ei sittenkään ehkä tapa. ;P

Oli ihanaa rullaluistella kakkostien viertä ku ei ollu liikennettä juuri ollenkaan ja aurinko laski edessä. Taivas oli jotain sanoin kuvailemattoman kaunista. Vielä ku olis musiikkia ollu korvissa ja joku kenen kans jakaa kyseinen näky. Se olis ollu täydellistä. *Hymyää hieman*
Ehkä joskus...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.